Adele - Hello (Yeni Klip)

Tmm dinlerim. :D Evet ben Katy Perry tarzı şarkıları seviyorum. :D Mesele Lana'yı severim ama işte çok ağır şarkıları uykum geliyor bazen. :(

Kız güzelmiş bu arada. :D
+84568124515256412652

Şu kadını herkes çok beğeniyor ama ben dinleyemiyorum, sıkılıyorum. :(

Lana'yı mı diyorsun. :D
Ben tüm şarkılarını değil sadece 4 şarkısını seviyorum. :D Diğer şarkılarda sana katılıyorum çok sıkıcı.
Lana tamam hadi birnevi dinlenebilir. Ama Adele.... Zaten her dakika uykusu olan bir insanım. İyice uykumu getiriyor.

Lana'da çok zorlanmıştım ama o kız güzel olduğu için kredisi yüksekti. :) Zamanla şarkılarına alıştım buna da boş vaktimde bakacağım. :D
Miley Cyrus & Her Dead Petz, albümü de hep slow şarkıyla doluydu. Albümü bitirirken uyuyacaktım. Ama şu anda albüme aşık olmuş vaziyetteyim. Dinle bir ara. :D

Ciddi ciddi Adele kim diye sordunumuz mu yorumlara göz gezdirdimde şaka felan heralde? :D Sizin Taylorunuz felan bebeyken Adele öttürüyordu sahaları. :D

Şarkıyı dinleyince yorumumu yaparım. :)

Ciddi ciddi Adele kim diye sordunumuz mu yorumlara göz gezdirdimde şaka felan heralde? :D Sizin Taylorunuz felan bebeyken Adele öttürüyordu sahaları. :D

Şarkıyı dinleyince yorumumu yaparım. :)

Herkes bilmez reisi.:A
Ama normal eğer müzikle ilgi az ise kadın gündem kadınıda değil. Duyulmayabilir.:X

Şarkı ilk gününü 5M ile tamamlar her halde.:D Tabi ki rekor beklemiyorduk.

Şarkı Türkiye'de dahil itunes'de 89 ülkede zirvede. 23 saatte 7 milyon Oldu sanırım günün sonunda 8 milyon olacak.:D

İyi bir başlangıç.:D @yigit_00 @Titanium @Ahmad
Kadın fiyasko olmaktan korkuyordum diye açıklama yapmış.:F