- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
+84568124515256412652Tmm dinlerim.Evet ben Katy Perry tarzı şarkıları seviyorum.
Mesele Lana'yı severim ama işte çok ağır şarkıları uykum geliyor bazen.
Kız güzelmiş bu arada.![]()
Lana'yı mı diyorsun.+84568124515256412652
Şu kadını herkes çok beğeniyor ama ben dinleyemiyorum, sıkılıyorum.![]()
Lana tamam hadi birnevi dinlenebilir. Ama Adele.... Zaten her dakika uykusu olan bir insanım. İyice uykumu getiriyor.Lana'yı mı diyorsun.
Ben tüm şarkılarını değil sadece 4 şarkısını seviyorum.Diğer şarkılarda sana katılıyorum çok sıkıcı.
Daha ben dinlemedim ve yeni duydum bu kadını.Lana tamam hadi birnevi dinlenebilir. Ama Adele.... Zaten her dakika uykusu olan bir insanım. İyice uykumu getiriyor.
O zaten güzel ve yetenekli. Sorun bizde, slow şarkı dinleyemiyoruz.Daha ben dinlemedim ve yeni duydum bu kadını.@sokak sanati forumda sevdiği şarkıcıları tanıtıyor bizde grüyoruz
Tip olarak iyi geldi bana.Sesi de güzeldir bence.
![]()
Lana'da çok zorlanmıştım ama o kız güzel olduğu için kredisi yüksekti.O zaten güzel ve yetenekli. Sorun bizde, slow şarkı dinleyemiyoruz.![]()
Miley Cyrus & Her Dead Petz, albümü de hep slow şarkıyla doluydu. Albümü bitirirken uyuyacaktım. Ama şu anda albüme aşık olmuş vaziyetteyim. Dinle bir ara.Lana'da çok zorlanmıştım ama o kız güzel olduğu için kredisi yüksekti.Zamanla şarkılarına alıştım buna da boş vaktimde bakacağım.
![]()
Daha ben dinlemedim ve yeni duydum bu kadını.@sokak sanati forumda sevdiği şarkıcıları tanıtıyor bizde grüyoruz
Tip olarak iyi geldi bana.Sesi de güzeldir bence.
![]()
Ciddi ciddi Adele kim diye sordunumuz mu yorumlara göz gezdirdimde şaka felan heralde?Sizin Taylorunuz felan bebeyken Adele öttürüyordu sahaları.
Şarkıyı dinleyince yorumumu yaparım.![]()
Şarkı güzel de sesini sevmiyorum.![]()
Bi Rihanna değil deyim de gönlünü alıyım bariBi tövbe istiğfar çek gel çabuk.:ss
Bi Rihanna değil deyim de gönlünü alıyım bari![]()
Bu hafta çok yoğundum, hiçbir şeyi takip etmedim. Bu gece inşallah yorumlarımı eksik etmemOrası öyle tabi.Bir de tam puan ver bu hafta tam bir melek ol gözümde.
![]()