1 günde 23.270.504 olduAdele'den yeni rekor geldi sanırım
![]()
Yalnız rekor geldi galiba?, 22 milyon dahada yükselecek güncellenmemiş olabilir.
Videonun 6 dakika olmasını söylemiyorum dahi, normalde bu denli izlenmemeliydi fakat şöyle bir durum var liseli arkadaşlar bilmez () Adele ismini görse şarkıya tıklayacak milyonlar var. (Bende dahil)
![]()
Şu an 21 milyon. 😱 😱
Albüm çok sağlam geliyor. Son yılların en iyi satış rakamlarına ulaşılacak bence. Ama Rihanna'dan falan da çok iyi şeyler bekliyorum.Rekor kırıldı aynen.ben dün sanırım 13 saatte 7m olmuştu uyudum uyandım 23 olmuş.
Tebrikler Adele. Bir de çıkış şarkısı böyle bir başlangıç yaptı. Daha Bruno Mars ile dueti var.😱
Albüm çok sağlam geliyor. Son yılların en iyi satış rakamlarına ulaşılacak bence. Ama Rihanna'dan falan da çok iyi şeyler bekliyorum.![]()
2. gün ve 47.03M izlenme şu an. 😱
@sokak sanati @Titanium
Adele kendisi bile bu kadarını beklemiyordu heralde.![]()
Açıkcası ben hiç beklemiyordum, bana büyük sürpriz oldu bu kadarı.Bu kadar zorlu bir dönemde, bu kadar aradan sonra sahalara dönüp tüm ödülleri toplayacağı gerçeği var.Kralice geldi çekilin dercesine.
![]()
Açıkcası ben hiç beklemiyordum, bana büyük sürpriz oldu bu kadarı.
Şarkı iyi ama o eski en iyileri kadar değil bence.
2. gün ve 47.03M izlenme şu an. 😱
@sokak sanati @Titanium
Adele kendisi bile bu kadarını beklemiyordu heralde.![]()
Başına Taylor kadar taş düşsün.Yuhhhh.Bu kadarı fazla bence.
Ama son zamanlarda izlenme oranları coştu zaten. Taylor bile ne kadar izleniyor. Bu duruma aslında alışmak lazım.![]()
Başına Taylor kadar taş düşsün.![]()
Oha.Seninde Adele düşsün kesin ölürsün.![]()
Oha.
Ben sana dünyalar güzeli kızı diyom ama.ss
Gözlük kullanmiyorsan tavsiye ederim.ssTaylor mı güzel 😱
Gözlük kullanmiyorsan tavsiye ederim.ss
O kimseyi beğenmez.
taylormu hayırr çok yapay bir yüz hattı var doğallık 0 bence yapay bebek gibi birşeyO kimseyi beğenmez.![]()