Adele - Hello (Yeni Klip)

Yalnız rekor geldi galiba?, 22 milyon dahada yükselecek güncellenmemiş olabilir. :D

Videonun 6 dakika olmasını söylemiyorum dahi, normalde bu denli izlenmemeliydi fakat şöyle bir durum var liseli arkadaşlar bilmez ( :D) Adele ismini görse şarkıya tıklayacak milyonlar var. (Bende dahil):)

Son düzenleme:
1 günde 23.270.504 oldu :) Adele'den yeni rekor geldi sanırım :)
Yalnız rekor geldi galiba?, 22 milyon dahada yükselecek güncellenmemiş olabilir. :D

Videonun 6 dakika olmasını söylemiyorum dahi, normalde bu denli izlenmemeliydi fakat şöyle bir durum var liseli arkadaşlar bilmez ( :D) Adele ismini görse şarkıya tıklayacak milyonlar var. (Bende dahil):)
Şu an 21 milyon. 😱 😱

Rekor kırıldı aynen.:D ben dün sanırım 13 saatte 7m olmuştu uyudum uyandım 23 olmuş.:D Tebrikler Adele. Bir de çıkış şarkısı böyle bir başlangıç yaptı. Daha Bruno Mars ile dueti var.😱

Rekor kırıldı aynen.:D ben dün sanırım 13 saatte 7m olmuştu uyudum uyandım 23 olmuş.:D Tebrikler Adele. Bir de çıkış şarkısı böyle bir başlangıç yaptı. Daha Bruno Mars ile dueti var.😱
Albüm çok sağlam geliyor. Son yılların en iyi satış rakamlarına ulaşılacak bence. Ama Rihanna'dan falan da çok iyi şeyler bekliyorum. :)

Albüm çok sağlam geliyor. Son yılların en iyi satış rakamlarına ulaşılacak bence. Ama Rihanna'dan falan da çok iyi şeyler bekliyorum. :)

Şu sıralar genel olarak bir ilgi artmış durumda. 1989'a özel sanıyordum geçen yıl ama bu yıl çıkan Revival olsun Demi'nin albümü olsun Justin'in 1D'in albümü falan hep ilgi içerisinde. Bu erenlerin yaptığı bir şey de değil bunu Adele kanıtladı.:D İyi bir şeyler çıkarirsa Rihanns rekor kırar.:D Bende umutluyum. Adele'in albümünden sonra eve kapanıp çalışıyormuş.:F

Şarkı hem 1D'nin iTunes rekorunu hem de Vevo rekorunu kırdı.:D Kadına helal olsun. Albüm rekoruda kırar belki.:D

Bu kadar zorlu bir dönemde, bu kadar aradan sonra sahalara dönüp tüm ödülleri toplayacağı gerçeği var. :D Kralice geldi çekilin dercesine. :D
Açıkcası ben hiç beklemiyordum, bana büyük sürpriz oldu bu kadarı. :D
Şarkı iyi ama o eski en iyileri kadar değil bence.

Açıkcası ben hiç beklemiyordum, bana büyük sürpriz oldu bu kadarı. :D
Şarkı iyi ama o eski en iyileri kadar değil bence.

Şarkı klibi 6 dakika olduğunda bir soğudum ben, google otomatik oynatma sayesinde diğer şarkıları dinleyip durumu toparladım biraz. :D

İnsanlar ne kadar açsa artık ölümüne dinliyorlar heralde. :D