Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga ustanın her konuda sonuna kadar destekçisiyiz ama gerçek hayattaki olayları diziye bağlamaması lazım bu bizi etkliyor burda memati abdülhey nasıl olmaz ya onlar bizim efsanelerimiz
aga bu dediğin olacak şey değil tamam isteme hakkımız var ama ustanın kararıdır özellikle o kenan ın satışı benim kanıma dokunuyor necati abi bu duruma ne kadar üzülmüş sinirlenmiştir sen düşün o dediğin fikir bazında doğru olsada icraatta böylesi olmaz ben kendim bu durumda olsam bende aynı yolu seçerdim ayrıca ilerde başka bir sahnede abdülü memati yide anabilirler

Kurtlar Vadisi nin de elbet sonu gelecek 2023 yılında vadinin efsane bir final yapmasını bekliyorum 2023 e kadar devam etmesini isterim

@takas aga sence ömür aganın ömrü ne kadar olur? bende pek yaşayacağını sanmıyorum ama uzun ömürlü olma şansı olur mu

@takas aga sence ömür ün ömrü ne kadar olur? bende pek yaşayacağını sanmıyorum ama uzun ömürlü olma şansı olur mu
psikopattan bahsediyosan ömrünün uzun olduğunu sanmıyorum
çoğu kişi reytinge göre konuşuyor bu forumda vadi 6 değil 16 alsa ne methiyeler dizilirdi
Allah büyük İnşallah eski günlerimize döneriz

psikopattan bahsediyosan ömrünün uzun olduğunu sanmıyorum
çoğu kişi reytinge göre konuşuyor bu forumda vadi 6 değil 16 alsa ne methiyeler dizilirdi
Allah büyük İnşallah eski günlerimize döneriz
ben bu ömür agayı pek beğendim aga keşke asıl kadroda yer verseler
aga işte bu durum aynen böyle kardeşim vadici biziz biz beğenip izliyorsak tatmin oluyorsak tamamdır zaten yıllaca hep zirvede olduk böyle bir örnek zaten yok malesef öyle bir kitle var ki sırf reytingler üzerinden yorum yapıp vadiye resmen kara çalıyor
aga bu konuda reyting önemli değil demek isterdim ama vadinin devamı için tabiki önemli kanal d de şu sıramızı kaybetmeyelim yeter bir iki yıl sonra tekrar yükselebiliriz

ben bu ömür agayı pek beğendim aga keşke asıl kadroda yer verseler
aga işte bu durum aynen böyle kardeşim vadici biziz biz beğenip izliyorsak tatmin oluyorsak tamamdır zaten yıllaca hep zirvede olduk böyle bir örnek zaten yok malesef öyle bir kitle var ki sırf reytingler üzerinden yorum yapıp vadiye resmen kara çalıyor
aga bu konuda reyting önemli değil demek isterdim ama vadinin devamı için tabiki önemli kanal d de şu sıramızı kaybetmeyelim yeter bir iki yıl sonra tekrar yükselebiliriz
bu duruma hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. şu vadi bitti tarzında yorum yapanları şapa oturtsak öyle güzel olur mu bu bana yeter
şeref yoksunları

adını nerden öğrendiniz aga hiç duymadık :D
aga biz bölüm heyecanından adamın ismini anlamamışız ben bölümü tekrar izledim nette hiçbir yorumda adamın ismini söyleni görmedim keşif bana kısmet oldu :X bak aslında burdanda ümitlendim karekterin ismide var bi ihtimal bu adamı kullanırlar ki yaparlarsa renk getirecektir

aga biz bölüm heyecanından adamın ismini anlamamışız ben bölümü tekrar izledim nette hiçbir yorumda adamın ismini söyleni görmedim keşif bana kısmet oldu :X bak aslında burdanda ümitlendim karekterin ismide var bi ihtimal bu adamı kullanırlar ki yaparlarsa renk getirecektir
bu konuda pek ümidim olmasa da görecez ilerleyen bölümlerde

bu duruma hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. şu vadi bitti tarzında yorum yapanları şapa oturtsak öyle güzel olur mu bu bana yeter
şeref yoksunları
aga sinirlenme konusunda haklısın bende de aynı duygular hakim ama pekte ciddiye almamak lazım çünkü aynı zirzoplar 3 yıl öncede 5 yıl öncede konuşacak kendi çaplarınca kötüleyecek birşeyler bulup zaten konuşuyorlardı mal yine mal kafa yine aynı kafa

@china_shangai başkan sen yine kaçaksın niye bölüm yorumunu alamıyoruz lütfen olmuyo böyle 😀

bölümün final sahnesi epey heyecanlı bir yerde bitti uzun zaman sonra böyle heyecanlı bir bölüm sonu geldi