Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

@Maskeli Fedai melunu 1.5 yıllık bir konuşma kutucuğumuz var ona girememiştim evet ama düzeldi sonradan. Ben de olayı Maskeli'nin uğursuzluğuna bağlamıştım günahını almışım. :A
Beni kandırmışlar orjinal olmayan windowsu almışım. Güncelleme de yapamadığım için (Bilgisayar çöküyor) kasıyor sürekli.

Game of Thrones
Vikings
Black Sails
Peaky Blinders
Poldark
The Bastard Executioner
Da Vinci's Demons ve Diriliş Ertuğrul bayağı tarihi dizim oldu.

gençlik bu akşam bende buradayım inşaAllah. hadi rekor reyting bekliyoruz. olmadı haftaya 11 bekliyoruz bakalım.

bu arada hamza sattı falan denilmiş hala durumu tam bilmiyoruz. belki noyana pusu kurmuştur(biraz düşük ihtimal ama) ya da sonra pişman olup cezasınıda çekip obaya geri dönecektir peşin hükümlü konşmayalım. sonuçta noyanda tam duygusal zamanında hamzayla karşılaştı. yıllardır hizmet ettiği beyi onu sürgün etti. biraz manen çalkantılı bir durumda noyana karşılaştı yani. biz selcanı bile affedip bağrımız basmış seyirciyiz :Fhamzayıda kucaklarız evelllah yeterki hatasını anlayıp çabuk dönsün

bu arada hamza sattı falan denilmiş hala durumu tam bilmiyoruz. belki noyana pusu kurmuştur(biraz düşük ihtimal ama) ya da sonra pişman olup cezasınıda çekip obaya geri dönecektir peşin hükümlü konşmayalım. sonuçta noyanda tam duygusal zamanında hamzayla karşılaştı. yıllardır hizmet ettiği beyi onu sürgün etti. biraz manen çalkantılı bir durumda noyana karşılaştı yani. biz selcanı bile affedip bağrımız basmış seyirciyiz :Fhamzayıda kucaklarız evelllah yeterki hatasını anlayıp çabuk dönsün
Aynen ama Selcan kendisini öldürtmemei istemişti. :F

bu arada tangut noyandan ne kadar çok korkuyor yahu adam noyana hesap verirken kekeliyor. bravo güzel oyunculuk😉