Aynen ama 23:15e kadar reklam vermiyor snunda veriyor.Hep böyle başlar başlamaz reklama mı giriyor?![]()
Reklam biterken beni uyarırsan sevinirim, başka kanalda spor programı var ona bakıyorum kaçırmayayım.Aynen ama 23:15e kadar reklam vermiyor snunda veriyor.![]()
Son 3dk.Reklam biterken beni uyarırsan sevinirim, başka kanalda spor programı var ona bakıyorum kaçırmayayım.
Bu kadar da olamaz.Haftanın 7 günü @Çiğdem- ile aynı diziyi izliyorum heralde.
Geceye de Gotham var unutma bari, sen yaşlandın aklın gidip geliyor hatırlatayım.![]()
dün izledim ben onu ayoll yorum yaparımHaftanın 7 günü @Çiğdem- ile aynı diziyi izliyorum heralde.
Geceye de Gotham var unutma bari, sen yaşlandın aklın gidip geliyor hatırlatayım.![]()
Empire'ı izledin mi? Bayağı hızlısın.dün izledim ben onu ayoll yorum yaparım![]()
Aksiyon geliyor.Haftanın 7 günü @Çiğdem- ile aynı diziyi izliyorum heralde.
Arasıra izliyorum mesela şimdi izliyorum@china_shangai abi bu diziyi siz niye izlemiyorsunuz? Ya da izliyorsunuz benim haberim yok.![]()
empire 1 hafta oldu hala 4.bölüm nette düşmedi yarın 5.bölüm gelicek ama 4.bölümü hala çevrilmedi soğumaya basladım dizidenEmpire'ı izledin mi? Bayağı hızlısın.![]()
Aynen Tanguta noldu öyle.oo korkut bey tuğtekine nota verdigüzel korkuttan ümidimi kesmememiz gerektiğini anlıyoruz buradan
Sungurtekini mi getirecek Noyan koz olraknoyan bu sinir etmicen![]()
yok be hamzayı işteSungurtekini mi getirecek Noyan koz olrak![]()