Bune be.Cavit Çetin Güner.
Oynamış harbi. 😱 Şimdi hatırladım ya hadım olmamış mıydı bu Emre?
![]()
Bune be.Cavit Çetin Güner.
![]()
Burada harem ağasıydı tipi pek şey değil evet.Bune be.![]()
nurbanu aşkı için kestirmiştiCavit Çetin Güner.
![]()
Ne herkes ya burda kendini tanıttı.nurbanu aşkı için kestirmiştigherkes my den sonra coşuyor nedense
![]()
önemli olan hangi projedne sonra tanındığıNe herkes ya burda kendini tanıttı.![]()
Böyle cümleler kullanmayalım, ben kimim ki; birilerin haddini bildireceğim. (Haddim değil.@sürgünüm abi sende izliyon şuna haddini bildir.![]()
Biz zaten şakasına diyoruz.Böyle cümleler kullanmayalım, ben kimim ki; birilerin haddini bildireceğim. (Haddim değil.)
Dizide aksiyon devam ettiği sürece izlemeye devam ederim, geçen hafta çok iyiydi bakalım bu hafta nasıl olacak?![]()
@EFE UYSAL qapaqBöyle cümleler kullanmayalım, ben kimim ki; birilerin haddini bildireceğim. (Haddim değil.)
Dizide aksiyon devam ettiği sürece izlemeye devam ederim, geçen hafta çok iyiydi bakalım bu hafta nasıl olacak?![]()
Neresi kapak ben sana bildiririmde neyse.
sen bana bildiricen demekNeresi kapak ben sana bildiririmde neyse.![]()
Bilgisayarda özele girerken yaşıyorum. Bir yerde gördüm sanırsam @Bully'de yaşarmış.Nasıl kasıyo pc kaç model?
Bilgisayarda özele girerken yaşıyorum. Bir yerde gördüm sanırsam @Bully'de yaşarmış.
Bayılıyorum bu müziğe Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan güzel dizinin müzikleri.Tm al abi bu müzik seni biraz neşelendirir kendine getirir en önemlisi gaza getirir.Ertuğrulunda Tuğtekini dışlamasını zevkle izleyecez.
![]()
Bu müzik pek çok yerde kullanılıyor diziden sonra bende bayılıyorum aynen Edhodan daha iyi müzikleriBayılıyorum bu müziğe Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan güzel dizinin müzikleri.![]()
Yalnız çok kısaymış, bunun uzun versiyonu yok mu?Bu müzik pek çok yerde kullanılıyor diziden sonra bende bayılıyorum aynen Edhodan daha iyi müzikleriErtuğrul aksiyonlarınıda özledim, sözleride nerden buluyorlar şaşırıyorum tam çuk oturuyor.
Boşuna emek vermiyorlar 11 alcaz bugün Allahın izniyle.
![]()
Al abi uzun versiyon.Yalnız çok kısaymış, bunun uzun versiyonu yok mu?
@Maskeli Fedai melunu 1.5 yıllık bir konuşma kutucuğumuz var ona girememiştim evet ama düzeldi sonradan. Ben de olayı Maskeli'nin uğursuzluğuna bağlamıştım günahını almışım.Bilgisayarda özele girerken yaşıyorum. Bir yerde gördüm sanırsam @Bully'de yaşarmış.