Tam puanı unut bu hafta ama iyi veririm yine sanırım en popüler şarkısıyla gelmişsin.AHMET KAYA BU HAFTA ''KAFAMA SIKAR GİDERİM'' EFSANE ŞARKISI İLE GELİYOR !
Sana yazdıgım şarkıyı.
Sazımdan söker giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Yüzümü döker giderim...
@Bully @denizz19 @sokak sanati @-potterhead- @EFE UYSAL @beyazsoy @Maskeli Fedai @GunesinOglu @ozgur2113 @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @Titanium @Ahmad @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Çiğdem- @vadikızı @destere @Tzira @OzaN @*YıldırıM* @sürgünüm @tolgab @turkuazz @Billy Kane @eskici @ABAY_06 @Amoureux @hayret bi şey @Reytinger @Almila @adımutlulukk @batuhankaralar @S.G.A.T. @Castei ve diğer unuttuğum tüm arkadaşlar...
Şaşırmadım sıkıntı yok
Benden iyi alırsın bu hafta o zaman. Aslında hangi hafta almadın ki.Zor Sevdiğinden
Herhalde iyi verecen, lafa bak.Tam puanı unut bu hafta ama iyi veririm yine sanırım en popüler şarkısıyla gelmişsin.
Geçen haftaki berbat puanın hiç aklımdan çıkmıyor bilemiyorum.Benden iyi alırsın bu hafta o zaman. Aslında hangi hafta almadın ki.
Herhalde iyi verecen, lafa bak.
Benim pek sıkıntım yok oylama hususunda sıkıntısı olan düşünsünUmarım oylama sonucunda şaşırırsın.
O şarkıya çok bile vermişim kankicim.Geçen haftaki berbat puanın hiç aklımdan çıkmıyor bilemiyorum.
İnşallah göreceğiz bakalım.O şarkıya çok bile vermişim kankicim.
Bu hafta şarkın iyi, toparlarsın.
Benim pek sıkıntım yok oylama hususunda sıkıntısı olan düşünsün
@Yiğitt sende benden güzel puan alacaksın bebeğim
Ay siz benim için kavga mı ediyorsunuz, yerim sizi ben.
Ay siz benim için kavga mı ediyorsunuz, yerim sizi ben.
Kapışmaya gerek yok canlarım, ikinizde tam puan verin olur biter.
Kavga etmiyoruz Canım bizim Umut ile rutin hallerimiz bunlarAy siz benim için kavga mı ediyorsunuz, yerim sizi ben.
Kapışmaya gerek yok canlarım, ikinizde tam puan verin olur biter.
Ahmet Kaya'nın en popüler şarkılarından birisidir, yine iyi bekliyorum canısı senden. Bende Rihanna'ya iyi vereceğim.Maksat gıcıklık. Yüksek falan vermeyeceğim hemen inanma. O şarkı ne öyle içim kıyıldı.
Benim ile rutin hallerin nasıl?Kavga etmiyoruz Canım bizim Umut ile rutin hallerimiz bunlar
Burada anlatmayayım utanırımAhmet Kaya'nın en popüler şarkılarından birisidir, yine iyi bekliyorum canısı senden. Bende Rihanna'ya iyi vereceğim.
Benim ile rutin hallerin nasıl?
Beni de utandırma zaten.Burada anlatmayayım utanırım
Tam puanını ver gece seni yemeğe çıkaralım dönüşte de anlarsın yaBeni de utandırma zaten.
Sırf seninle yemeğe çıkmamak için n - 1 vereceğim.Tam puanını ver gece seni yemeğe çıkaralım dönüşte de anlarsın ya
Ayıp ettin canısı ilk 3 içinde yer almazsam büyük kırılabilirim bu şarkıylaSırf seninle yemeğe çıkmamak için n - 1 vereceğim.