Yapmadım diyorum bak Hürrem'in ölüsünü göreyim yapmadım. .ss
Bir oyun kurmadım Emreciğim yanlış görmüş mesajımı.
Halkı kandıran pis mod olmak üzeresin.
Yapmadım diyorum bak Hürrem'in ölüsünü göreyim yapmadım. .ss
Bir oyun kurmadım Emreciğim yanlış görmüş mesajımı.
1 vericem bu şarkıyaaaaa @adımutlulukk ayy kusura bakma vllaay şarkının ismi ne ka güzel @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60 @mrt-06 @GunesinOglu kesinlikle kullanılmalı
acaba yıldız diye yutturabilir miyim bunu tarzı ve dansı benziyor azıcık yabancı aşığı @sokak sanati iyi point verir @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @destere
Lezolara saygım var ama midem bulandı.RİHANNA'nın 9. Hafta şarkısı.
Geçen sezonda kullandığımız ve çok iyi bir başarı elde ettiğimiz TE AMO yani seni seviyorum (FF.)
Geçen sezon 5. olduğumuz için (hemde çok kuvvetli bir haftada) o sebeple biraz ileriye sakladım şarkıyı. Yine başarılı bir performans çıkaracaktır.
Şarkı güzel hoş Türkiye'de de bilinen bir şarkı. Rude Boy'ların döneminden 2009'dan. Çok duymuşsunuzdur duymayan ağır ilkokulludur. Klipte Rihanna Lezbiyen rolünde. Sevgilisi ile fantezi yapıyor @destere .
Herkese başarılar. Şarkıma yorum yapmaktan sakınmayınız.
BU ARADA RİHANNA 14 GÜNDÜR KAYIP. DUALARINIZ BEKLERİZ. GÜZEL PUANLARINIZIN ENERJİSİNE GÜVENİYORUM.
@denizz19 @tolgab @xemrexxx @Ahmad @ @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @adımutlulukk @EFE UYSAL @Yiğitt @Harunnn60 @-potterhead- @Maskeli Fedai @Felon @Tolstoyevski @cookies @destere @Almila @Titanium @Çiğdem- @HarzeM @apoyta @turkuazz @Tzira @BesaleT @cevaa @Reytinger @Billy Kane @eskici @beyazsoy @Castei @DarkLeqenD @OzaN @EnveR @gözlemci @vadikızı @berkann @soo @yatutarsa @eros @batuhankaralar @hayret bi şey @*YıldırıM* @ABAY_06 @S.G.A.T. @HachiKo @sürgünüm @Aserat @olizvel @gözlemci @primavera @GunesinOglu
ve @Amoureux
te amo, te amo
she says to me, i hear the pain in her voice
then we danced underneath the candelabra
she takes the lead
that's when i saw it in her eyes - it's over
chorus
then she said te amo.
then she put her hand around me waist
i told her no,
she cried te amo.
i told her i'm not gonna run away but let me go
my soul is crying, without asking why
i said te amo, wish somebody tell me what she said
don't it mean i love you
i think it means i love you
don't it mean i love
te amo, te amo, shes scared to breathe
i hold her hand, i've got no choice, uhh
pulled me out on the beach, danced in the water, i start to leave
she's begging me and asking why its over
chorus
then she said te amo.
then she put her hand around me waist
i told her no,
she cried te amo.
i told her i'm not gonna run away but let me go
i said te amo, wouldn't somebody tell me what she said
don't it mean i love you
i think it means i love you
don't it mean i love you
yes we can dance, but you gotta watch your hands.
watch me all night, i move under the light because i understand that we all need love
and i'm not afraid.
i feel the love but i don't feel that way, no
chorus
then she said te amo then she put her hands around me waist
i told her no,
she cried te amo, told her i'm not gonna run away but let me go
i said te amo, wish somebody tell me what she said
dont it mean i love you
think it means i love you
dont it mean i love you
think it means i love you. i love you
te amo, te amo
don't it mean i love you
Lezolara saygım var ama midem bulandı.
1 alırsan dua et benden. 0 bile çok.
Tam puanıma adaysın. Bu arada sana kaç kez dedim şu etiketleri önce adres çubuğuna yapıştır diye, yine bildirim gelmedi bak.Şarkıyı 1:12'den sonra dinleyebilirsiniz.
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Öyle yaptıydım nasıl gelmezTam puanıma adaysın. Bu arada sana kaç kez dedim şu etiketleri önce adres çubuğuna yapıştır diye, yine bildirim gelmedi bak.
Tam puanıma adaysın. Bu arada sana kaç kez dedim şu etiketleri önce adres çubuğuna yapıştır diye, yine bildirim gelmedi bak.
Öyle yaptıydım nasıl gelmez
Sonradan ekleyince de gitmez bildirim. İstersen sil doğru düzgün paylaş ondan sonra şarkım neden puan almıyor ee reklamını güzel yapamıyorsun ki.Öyle yaptıydım nasıl gelmez
Of ne demek gelmez admin buna el atsın Bırak eleminde boğulsun sevimsiz Yalnız o haber doğru değil galiba, doğru olsa süper olur daEtiketi sonradan ekledi saf Huso.
Sonradan eklersen gelmez.
Beren Tuba konusuna gel. @xemrexxx 'e tarihi ayar veriyoruz.
Of ne demek gelmez admin buna el atsın Bırak eleminde boğulsun sevimsiz Yalnız o haber doğru değil galiba, doğru olsa süper olur da
Bu hafta;
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Tam puan.Of ne demek gelmez admin buna el atsın Bırak eleminde boğulsun sevimsiz Yalnız o haber doğru değil galiba, doğru olsa süper olur da
Bu hafta;
Of ne demek gelmez admin buna el atsın Bırak eleminde boğulsun sevimsiz Yalnız o haber doğru değil galiba, doğru olsa süper olur da
Bu hafta;