Tam puanı unut bu hafta ama iyi veririm yine sanırım en popüler şarkısıyla gelmişsin.AHMET KAYA BU HAFTA ''KAFAMA SIKAR GİDERİM'' EFSANE ŞARKISI İLE GELİYOR !
Sana yazdıgım şarkıyı.
Sazımdan söker giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Yüzümü döker giderim...
@Bully @denizz19 @sokak sanati @-potterhead- @EFE UYSAL @beyazsoy @Maskeli Fedai @GunesinOglu @ozgur2113 @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @Titanium @Ahmad @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Çiğdem- @vadikızı @destere @Tzira @OzaN @*YıldırıM* @sürgünüm @tolgab @turkuazz @Billy Kane @eskici @ABAY_06 @Amoureux @hayret bi şey @Reytinger @Almila @adımutlulukk @batuhankaralar @S.G.A.T. @Castei ve diğer unuttuğum tüm arkadaşlar...
Şaşırmadım sıkıntı yok![]()
Benden iyi alırsın bu hafta o zaman.Zor Sevdiğinden![]()
Herhalde iyi verecen, lafa bak.Tam puanı unut bu hafta ama iyi veririm yine sanırım en popüler şarkısıyla gelmişsin.![]()
Geçen haftaki berbat puanın hiç aklımdan çıkmıyor bilemiyorum.Benden iyi alırsın bu hafta o zaman.Aslında hangi hafta almadın ki.
Herhalde iyi verecen, lafa bak.![]()
Benim pek sıkıntım yok oylama hususunda sıkıntısı olan düşünsünUmarım oylama sonucunda şaşırırsın.![]()
O şarkıya çok bile vermişim kankicim.Geçen haftaki berbat puanın hiç aklımdan çıkmıyor bilemiyorum.![]()
İnşallah göreceğiz bakalım.O şarkıya çok bile vermişim kankicim.
Bu hafta şarkın iyi, toparlarsın.![]()
Benim pek sıkıntım yok oylama hususunda sıkıntısı olan düşünsün
@Yiğitt sende benden güzel puan alacaksın bebeğim![]()
Ay siz benim için kavga mı ediyorsunuz, yerim sizi ben.
Ay siz benim için kavga mı ediyorsunuz, yerim sizi ben.![]()
Kapışmaya gerek yok canlarım, ikinizde tam puan verin olur biter.![]()
Kavga etmiyoruz Canım bizim Umut ile rutin hallerimiz bunlarAy siz benim için kavga mı ediyorsunuz, yerim sizi ben.![]()
Kapışmaya gerek yok canlarım, ikinizde tam puan verin olur biter.![]()
Ahmet Kaya'nın en popüler şarkılarından birisidir, yine iyi bekliyorum canısı senden.Maksat gıcıklık.Yüksek falan vermeyeceğim hemen inanma.
O şarkı ne öyle içim kıyıldı.
![]()
Benim ile rutin hallerin nasıl?Kavga etmiyoruz Canım bizim Umut ile rutin hallerimiz bunlar![]()
Burada anlatmayayım utanırımAhmet Kaya'nın en popüler şarkılarından birisidir, yine iyi bekliyorum canısı senden.Bende Rihanna'ya iyi vereceğim.
Benim ile rutin hallerin nasıl?![]()
![]()
Beni de utandırma zaten.Burada anlatmayayım utanırım![]()
Tam puanını ver gece seni yemeğe çıkaralım dönüşte de anlarsın yaBeni de utandırma zaten.![]()
Sırf seninle yemeğe çıkmamak için n - 1 vereceğim.Tam puanını ver gece seni yemeğe çıkaralım dönüşte de anlarsın ya![]()
Ayıp ettin canısı ilk 3 içinde yer almazsam büyük kırılabilirim bu şarkıylaSırf seninle yemeğe çıkmamak için n - 1 vereceğim.![]()