GreatOttoman
Favori Üye
Beyler grubun reisi Rick değil Carol'dur. Tam bir yılandır kendisi. Muhtemelen herkes ölecek o yaşayacak. Dünyadaki son canlı olacak.
Çünkü dizideki adrenalin artıyor bu sayede..ama dikkat ettiysen zaten şu hapishanede ki ekipler birbirini aile gibi benimsemiş arada tartışsalarda sonradan birbirini anlıyorlar tartışmalarda bazan oluyor ister istemez o kadarda olur artıkAynen haklısınız hepsi aynı fikirde olsa dizi sıkıcı olurdu. Farklı fikirler iyidir her zaman.
Dizide torpilli o kadın. Ben diyorum kimse inanmıyor. Çizgi romana göre dizi gitse 3.sezonda ölmesi lazımdı.Beyler grubun reisi Rick değil Carol'dur. Tam bir yılandır kendisi. Muhtemelen herkes ölecek o yaşayacak. Dünyadaki son canlı olacak.
Yok ya o kadarda değil niye yılan olsun az yardımı olmadı ekipteki arkadaşlarınaBeyler grubun reisi Rick değil Carol'dur. Tam bir yılandır kendisi. Muhtemelen herkes ölecek o yaşayacak. Dünyadaki son canlı olacak.
darly diyorum ben yinede banane@Çiğdem- yanlış yorumladın kız sen sahneleri. Orada görevin ve Zombilerin ne kadar tehlikeli olduklarını ikna etmeye çalışıyordu. Korktukları içn dinlemiyordu kimdi onu.
Yok ya o kadarda değil niye yılan olsun az yardımı olmadı ekipteki arkadaşlarına
Rick ara sıra bocalıyor ama şunuda unutmayalım oda çok az şey yaşamadı kolay değil bazan yaptığı kararlar çok hatalı oldu zaten bununda bedelini ödedi çoğu zaman ama rickin yardımları da oldu yaptığı hatalar kadar tabi şunada katılıyorum bazı yerlerde aldığı kararlardan dolayı Rick e çok tepkili oldumdarly diyorum ben yinede banane
ayrıca fikir ayrılıkları hep rickte oluyor nedense @turkuaz @Harunnn60
rick ne zaman birşey anlatsa kabul etmiyorlar ve arkasından darly birşey söylüyor yaa michonne birşey söylüyor hemen kabul ediyorlar o ikisinden birisinin onaylaması lazım yanı
Rick'e artistlik ya da itaatkarsızlık yapanların durumu ortada bunların da sonu farklı olmayacak. Michonne sadece insanların duymak istediklerini söylüyor, asıl liderlik zor kararları alabilmektir.darly diyorum ben yinede banane
ayrıca fikir ayrılıkları hep rickte oluyor nedense @turkuaz @Harunnn60
rick ne zaman birşey anlatsa kabul etmiyorlar ve arkasından darly birşey söylüyor yaa michonne birşey söylüyor hemen kabul ediyorlar o ikisinden birisinin onaylaması lazım yanı
Şuan 1 bölüm yayınlandı ama yeni sezon bölümü olduğu için 60 dakikalık bu ilk bölüm.@Harunnn60 diziyi izleyeceğim şimdi de 6. sezondan bir bölüm mü yayınlandı, iki bölüm mü?
Başladım bölüme, dopdolu zombiler.Şuan 1 bölüm yayınlandı ama yeni sezon bölümü olduğu için 60 dakikalık bu ilk bölüm.
O siyah-beyaz renkler yerine normal renk olsa bende keyif alırdım.Ciddi ciddi özlemişim diziyi be.
O jeneriği bile özlemişim, içim gitti çalarken. Bölümü genel olarak beğendim de çok fazla geçmişe gitti. Geçmiş kısımları beni biraz sıktı açıkçası. Sıkmasının dışında siyah olması ayrı bir içimi daralttı. Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en fazla zombiyi gördük sanırsam, gerçekten baya bir vardı.
Rick reyiz iyi plan yapmış, her şey iyi gidiyordu da o korna sesi nereden geldi anlamadım. Bence birisi bilerek çaldı da kim olabilir bilemiyorum.
8.5/10
Hem renksiz, hem sıkıcı sahnelerdi. Oralar baydı beni.O siyah-beyaz renkler yerine normal renk olsa bende keyif alırdım.
Evet en çok zombi bu bölümde vardı.
şu adam varken ricki kim takar beeRick sezonlar ilerledikçe yaşlanacağı yerde gençleşiyor adam.😎Ekli dosyayı görüntüle 46721
@Çiğdem- şu adamın niye beğenmiyorsun ya.
@sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @GreatOttoman
Buda iyi ama Rick bir başka bence.şu adam varken ricki kim takar bee