AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem bir bölümdü. Kelimeler ile anlatılmayacak efsane bir başlangıç. Her dakikası bir merak, action, gerilimle doluydu. Hani 5. Sezon biraz vasat olduğu için çok heyecan ile başlamadım ama bölüm veni pişman etti.:D

Siyah Beyaz bence 10 numara fikir. Kurgu ön numara. Normalde Siyah beyaz sevmememe rağmen kurguya olan şahane uyum bir ayrı hava katmış.

Son sahnede şahaneydi.

Planın son anda çökmesi olmadı tabi.
Ricj'in Morgan ile Diyalogları çok tarzı. Yakışmış ikisine.

Michonne'a 1 replik yazan senaristi kınıyorum.
Sadece yeni karakter sokmaya yarıyor zaten bu eleman.

Sasha ile Abraham arasında bir şey olacak gibi.

Haftaya neler olacak nasıl bir şölen izlicem çok merak ediyorum.:D

Puanım bugüne kadar ki en tepe puan 10.2/10

Muhteşem bir bölümdü. Kelimeler ile anlatılmayacak efsane bir başlangıç. Her dakikası bir merak, action, gerilimle doluydu. Hani 5. Sezon biraz vasat olduğu için çok heyecan ile başlamadım ama bölüm veni pişman etti.:D

Siyah Beyaz bence 10 numara fikir. Kurgu ön numara. Normalde Siyah beyaz sevmememe rağmen kurguya olan şahane uyum bir ayrı hava katmış.

Son sahnede şahaneydi.

Planın son anda çökmesi olmadı tabi.
Ricj'in Morgan ile Diyalogları çok tarzı. Yakışmış ikisine.

Michonne'a 1 replik yazan senaristi kınıyorum.
Sadece yeni karakter sokmaya yarıyor zaten bu eleman.

Sasha ile Abraham arasında bir şey olacak gibi.

Haftaya neler olacak nasıl bir şölen izlicem çok merak ediyorum.:D

Puanım bugüne kadar ki en tepe puan 10.2/10
Valla sen çok umutsuzdun yeni sezon için ama beğendiğine sevindim. :D :Z Ya ben sevemedim siyah-beyaz yerleri. :(

Şu eskiyi gösterirken, siyah-beyaz konsept olmamış yani gözüm ağrıdı versiyon hatalıdır belki deyip başka kaynaktan baktım. :D

İzleyenler spoilere toplaşsın soru var.
Öncelikle o kekonun öldüğüne sevindim, ölmezse sorun olur dediydim iyi kestiler. :D Rick öldürdü ya adam yapması gerekiyordu tabi..Michonne ve Morgan'in konuşmasından hiç bişi çakmadım ciddi ciddi rick ile farklı bir fikirde bir trip mi attılar?

Aynen. Sezonun ileriki bölümlerin de muhtemelen bir bölünme olacak.:D Şuan kuruyorlar yani.

Michonne'ı en sevilen yardımcı oyuncu seçenler dd utanacak.ss Başta @mrt-06

1.bölüm yorumum @Harunnn60 @sokak sanati @turkuaz @OzaN
öncelikle bu siyah beyaz eski yeşilçam tarzı benimde hoşuma gitmedi o sahneleri atladım hiç izlenecek şekilde değil gözüm karardı yeminle otür sahneler oldukça atlatım ben hiç çekilicek gibi değil :F:F:F

rick yorumum
bu adamdan lider falan olmaz ayol diyorum kimse bu adamı takmıyor diye yine birşeyler söylemeye çalıstı ama yine takmadılar her sezon küçük emrah modunda takılıyor gebersede darly e yol açılsa :A:A:A

bölümden kısa yorumum
zombilerin çok olması ayy özellikle şu diğer walking deadtan sonra ilaç gibi geldi fear dead zombisiz geçti enrdeyse sezonu onun üstüne çok iyi oldu bu bölümdeki zombiler özlemişim vlla :F:F:F

son bölümdeki borozan işini kim yaptı bakalım zombileri yoldan çıkardı merakla bekliyoruz diğer bölümü :Z:Z:Z

1.bölüm yorumum @Harunnn60 @sokak sanati @turkuaz @OzaN
öncelikle bu siyah beyaz eski yeşilçam tarzı benimde hoşuma gitmedi o sahneleri atladım hiç izlenecek şekilde değil gözüm karardı yeminle otür sahneler oldukça atlatım ben hiç çekilicek gibi değil :F:F:F

rick yorumum
bu adamdan lider falan olmaz ayol diyorum kimse bu adamı takmıyor diye yine birşeyler söylemeye çalıstı ama yine takmadılar her sezon küçük emrah modunda takılıyor gebersede darly e yol açılsa :A:A:A

bölümden kısa yorumum
zombilerin çok olması ayy özellikle şu diğer walking deadtan sonra ilaç gibi geldi fear dead zombisiz geçti enrdeyse sezonu onun üstüne çok iyi oldu bu bölümdeki zombiler özlemişim vlla :F:F:F

son bölümdeki borozan işini kim yaptı bakalım zombileri yoldan çıkardı merakla bekliyoruz diğer bölümü :Z:Z:Z
Siyah-Beyaz renkler cidden beni de sıktı aslında o sahneler renkli olsa daha ilgi çekici olurdu.:(

Rick'e neler demiş. 😱

Siyah-Beyaz renkler cidden beni de sıktı aslında o sahneler renkli olsa daha ilgi çekici olurdu.:(

Rick'e neler demiş. 😱
bukadar ezik bir adam görmedim ben birşeyler emrediyor ve kimse adamı takmıyor bu bölümde yine aynısı yaşandı michonn asıl lideri ekibin herkes onun dediğini yapıyor bu rick gerçekten 1.sezondan beridir ezik rolden kurtulamadı ben acıyorum bu adama :F

bukadar ezik bir adam görmedim ben birşeyler emrediyor ve kimse adamı takmıyor bu bölümde yine aynısı yaşandı michonn asıl lideri ekibin herkes onun dediğini yapıyor bu rick gerçekten 1.sezondan beridir ezik rolden kurtulamadı ben acıyorum bu adama :F
Abarttın bence. :F Zaman zaman sözü geçmedi kabul ediyorum ama son sezonlarda herkes onun sözünü dinliyor. :D

Saçmalama kız planı kim kurduda işletti :F
Darly'nin kafası basmaz böyle şeye.:A

Abarttın bence. :F Zaman zaman sözü geçmedi kabul ediyorum ama son sezonlarda herkes onun sözünü dinliyor. :D
nerde dinliyor ayoll 5.sezonda deli durumuna düştü birşeyler saçmaladı kisme dinlemedi bu sezn yine aynısı yaşandı son sezonlarda michonne nin yaına rick çok ezildi :F

Doğru 5.Sezonda ki o olayı unutmuşum. :D Ama bu bölümde @sokak sanati nın dediği gibi planı kuran ve işleten oydu. :D
Saçmalama kız planı kim kurduda işletti :F
Darly'nin kafası basmaz böyle şeye.:A
planı kurdu birşeyler anlattı ama yine diğerleri tarafından veto yedi bu adam konusuyor konusuyor ama dinleyen yok ordakı şerif kadın ricke karışmayın demeseydi yine dinleyen yoktu :F:F:F

Zaten dikkat ettiyseniz arada fikir uyuşmazlığı oluyor ama yinede telafi ediliyor ayrıca hep aynı fikirde de olsaydılar bence öylede olmazdı arada fikir çatışmaları da olacak hatta çetrefilli tartışmalarda olacak..ama yinede eninde sonunda aynı karar birliği olacaktır..çünkü kolay değil dizide yaşamdan kopulmuşluk bulunuyor.her an hayatları tehlikede bu gerginliklede bazan birbirini dinlemiyorlar..düşünsenize şehir zombi istilasına uğramış bu kolay bir durum değil sonuçta..zaten twd nin sevdiğim bir özelliği dizi sadece zombi konusu değil ayrıca hayatta kalma insanların birbirine güvenmesi merhamet şefkat yardım tarzı konular

Bir ara evet o kadın için br garip kraker oldu ama Rick bu yani reis.:Z
Bunun için deli olunmaz mı allah aşkına. :D
maxresdefault.jpg

planı kurdu birşeyler anlattı ama yine diğerleri tarafından veto yedi bu adam konusuyor konusuyor ama dinleyen yok ordakı şerif kadın ricke karışmayın demeseydi yine dinleyen yoktu :F:F:F
Darly de görücez bakalım yine başka yollara sapmaz umarım. :F

Bunun için deli olunmaz mı allah aşkına. :D
maxresdefault.jpg

Darly de görücez bakalım yine başka yollara sapmaz umarım. :F
Zaten dikkat ettiyseniz arada fikir uyuşmazlığı oluyor ama yinede telafi ediliyor ayrıca hep aynı fikirde de olsaydılar bence öylede olmazdı arada fikir çatışmaları da olacak hatta çetrefilli tartışmalarda olacak..ama yinede eninde sonunda aynı karar birliği olacaktır..çünkü kolay değil dizide yaşamdan kopulmuşluk bulunuyor.her an hayatları tehlikede bu gerginliklede bazan birbirini dinlemiyorlar..düşünsenize şehir zombi istilasına uğramış bu kolay bir durum değil sonuçta..zaten twd nin sevdiğim bir özelliği dizi sadece zombi konusu değil ayrıca hayatta kalma insanların birbirine güvenmesi merhamet şefkat yardım tarzı konular
bu dizinin gerçek erkek başrolu herzaman daryl benim gözümde ayy zaten en çoks evilen oyuncuda o rickten daha çok sevildiği ortada :love1::love1::love1:

bu dizinin gerçek erkek başrolu herzaman daryl benim gözümde ayy zaten en çoks evilen oyuncuda o rickten daha çok sevildiği ortada :love1::love1::love1:
Bu konuda çok haklısın aslında darly diziye çok uyumlu benim favorim hem darly hem Rick aslında ama sanırım haklısın sen darly bir adım daha önde

Aynen haklısınız hepsi aynı fikirde olsa dizi sıkıcı olurdu. Farklı fikirler iyidir her zaman. :)