AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Toplaşın. :D

Bizim sopalı samurayın üstünün hiç kirlenmemesi sorunsalı. Ve son kapışmasında yakasında kan bulaşmıştı fakat sahne sonunda nedense üstü yine temizdi? :D

Bölümle alakalı 8.5
Bölüm gerçekten sağlamdı, asıl soru şu kız ne ayak ve içeride ki hain kim? Ve abi Rick nerdeydi yok artık adam kaçtı mı naptı

inanılmaz bir bölümdü aksiyonu adrenalini çok üst düzeyde bir bölümdü.....
="inanılmaz bir bölümdü..aksiyonu adrenalini çok çok üst düzeyde bir bölümdü...bu bölümde ortalık çok karıştı insanları öldürüp kanla harf işareti koyan ekip çok kötü ortalığı karıştırdılar..adamlar hepsini öldürmeye gelmiş rickin arkadaşı düşmana kibar davranıyor:) işin farklı tarafı düşmanla iletişim kurmaya çalışıyor..carol sayesinde oradaki çoğu kişi kurtuldu..ayrıca carolun düşman kıyafetlerini giyip kendini onlar gibi yapması çok akıllıca bir stratejiydi....carol bu bölümün favoroilerinden oldu..:) darly ile rickin olmaması da ayrıca onları çok zor duurmda bıraktı:) bölüm çok etkiliydi...şu dövmeli ekip başlarına çok bela olacak sanırım..çünkü daha hepsinide öldüremediler...bundan sonraki bölümlerde ortalık daha çok karışabilir.. "]

2.bölüm evet çok aksiyonlu karışık bir bölümdü ama ben pek beğenemedim vlla nedeninide spoiye yazayım :F:F:F
ve bir sorum var @Harunnn60 izleyip bakarsn
🙂🙂🙂
rick darly michonne hiçbiri yoktu ayol carolla maggie izlemek için beklemiyorum ben bu diziyi morganda olmasa bölüm çeklmicek:F:F:F

ama aksiyonu bol bir bölümdü o adamlar zombiler yetmiyormuş gibi birde ortaya onlar çıktı bunların bir lieri vardır sanırım @Harunnn60 senin dediğin adam bunların lideri olabilirmi acaba yeni bir kötü adam gelicek diyordun:F:F:F

2.bölüm evet çok aksiyonlu karışık bir bölümdü ama ben pek beğenemedim vlla nedeninide spoiye yazayım :F:F:F
ve bir sorum var @Harunnn60 izleyip bakarsn
🙂🙂🙂
rick darly michonne hiçbiri yoktu ayol carolla maggie izlemek için beklemiyorum ben bu diziyi morganda olmasa bölüm çeklmicek:F:F:F

ama aksiyonu bol bir bölümdü o adamlar zombiler yetmiyormuş gibi birde ortaya onlar çıktı bunların bir lieri vardır sanırım @Harunnn60 senin dediğin adam bunların lideri olabilirmi acaba yeni bir kötü adam gelicek diyordun:F:F:F
Tam tahmin ettiğin gibi. :D Ama onu sezon sonuna doğru göreceğiz diyorlar.:D

Bölüm çok güzeldi demeye korkuyorum valla nazar değecek diye. Aksiyon, gerilim sürekli tavan yapıyor. Carol gönlüme taht kurdu resmen bi binayı ayakta tutan kolonlar ayakta tutuyorsa bizim gurubu da ayakta tutan Rick, Daryl, Carol'dur. Kadında her türlü hinlik var ajanlık yapıyor, bebek bakıyor, tek başına koca topluluğu öldürüyor (terminus), gurubun bütün yapılması zor pis işlerini yapıyor. Bugün de yine tek başına kurtardı neredeyse. Morgan'a gelecek olursak ileri de sıkıntı çıkaracak o belli. Yüksek ihtimal Shane gibi olacak sonu. Rick'e bile silah dayayan adam gitmiş cani psikopatları bile öldürmemeye çalışan bi adam gelmiş. Acil bir flashback sahnesi gerekli neler yaşamış bi görmek lazım. Jessie de milli oldu artık gurup tamamen Rick'in kontrolüne girdi iyi oldu. :D

@mrt-06 aynen. Kurgusu ve siyah beyaz havası çok hoşuma gitti.:Z Farklı olmuş ve güzel bir iş çıkarmışlar.:D