bir tane var ama 1 hafta sonra falan paylaşılıyorBen araştırıyorum site ama yok Arnavutlukun reyting sitesi![]()
bir tane var ama 1 hafta sonra falan paylaşılıyorBen araştırıyorum site ama yok Arnavutlukun reyting sitesi![]()
Afganistan reytingi yokmu ya.ssssbir tane var ama 1 hafta sonra falan paylaşılıyor![]()
cık orada yok.ssAfganistan reytingi yokmu ya.ssss
Yeni haber arıyom balkanlar falan Cezayir Fas ve Tunusda araştırıyom.cık orada yok.ss
araştır araştır bulursunYeni haber arıyom balkanlar falan Cezayir Fas ve Tunusda araştırıyom.![]()
diriliş için yok şu an bir endonezya ile pakistan var yakında arnavurluk da çıkarSenin bildiğin var mı?
dirilişin iyi olduğu yerleri söylemez ki oSenin bildiğin var mı?
Bulacam inşallah sende bulursun belki satıldığı yer.diriliş için yok şu an bir endonezya ile pakistan var yakında arnavurluk da çıkar![]()
Dubai tvden haber var mı?diriliş için yok şu an bir endonezya ile pakistan var yakında arnavurluk da çıkar![]()
cık yokBulacam inşallah sende bulursun belki satıldığı yer.
Dubai tvden haber var mı?
Tm anlıyorum, Bosna Hersekten haber bekliyorum.cık yokönce osn de yayınlanacak sonra dubai tv
![]()
diriliş için dünya turu yaptın 5 dk deTm anlıyorum, Bosna Hersekten haber bekliyorum.![]()
Evet araştırıyorum işte farsça bilmiyom boşnakça bilmiyom.diriliş için dünya turu yaptın 5 dk de![]()
akşamı bekleyelim .ssFragman çıkmadı hala.ssss
Buneakşamı bekleyelim .ss
oo merak ettim bak ama kırgın çiçekler var.
Tm anlatırım yeni bölüme son 2gün.oo merak ettim bak ama kırgın çiçekler var.sen anlat akşam neymiş.
![]()
11 kesin hacı.Tm anlatırım yeni bölüme son 2gün.Bu hafta 10.5 11 gelecekk
![]()