kadın erkekten anlıyor senin gibi tüysüz sevmiyoraaa ertuğrulumun konusunu kirletme ayoll bu kadının burada ne işi var
![]()
kadın erkekten anlıyor senin gibi tüysüz sevmiyoraaa ertuğrulumun konusunu kirletme ayoll bu kadının burada ne işi var
![]()
Bir dinlesene Çiğdem.aaa ertuğrulumun konusunu kirletme ayoll bu kadının burada ne işi var
![]()
ritim güzelde sözler yıkılıyo
sülüman aşık etmiş teyzeyi kendineritim güzelde sözler yıkılıyo![]()
Bu konuda tarihimizi kotuleyen diziden bir parca olmasi diziye hakarettir lütfen bir daha bu diziden bir parca paylasmayalim
sana mı sorucamBu konuda tarihimizi kotuleyen diziden bir parca olmasi diziye hakarettir lütfen bir daha bu diziden bir parca paylasmayalim![]()
Çiksin artik Noyan neler yapacak 11 alirsak super olur.yarın çıkar heralde![]()
noyan'dan çok fena şeyler bekliyorum ben. ertuğrul'da tuğtekin'in icabına bakacaktır. kısaca bu bölüm çok fena olacak.Çiksin artik Noyan neler yapacak 11 alirsak super olur.![]()
SungurTekin gelir mi?noyan'dan çok fena şeyler bekliyorum ben. ertuğrul'da tuğtekin'in icabına bakacaktır. kısaca bu bölüm çok fena olacak.
yeni sezon ilk bölümde bahsedildi dönebilir.SungurTekin gelir mi?
ayy şu gündoğdu kadar alçak bir adam olamaz kendisini düşünen gözü beylikte olan bencil adamın teki 1.sezonda ertuğrula karşı hep kurtoğlunun yanında yer aldı30.Bölüm Özet:
@Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @HarzeM @sürgünüm @Maskeli Fedai @gözlemci @tolgab @Castei @mrt-06 @-KADİR- @cookies @Harunnn60 @china_shangai @Polat Şaşmaz
![]()
Ertuğrul’un Oba’ya Gelişi Neleri Değiştirecek?
Ertuğrul, tarihin gördüğü en acımasız ordunun keşif birliğinin eline düşmüş, düşmanı Noyan’ı daha yakından tanıma fırsatı bulmuştur. Ancak, gördüğü ağır işkence ve elinin bir çiviyle delinmesi kılıç tutmasını neredeyse imkansız hale getirmiştir. Noyan’ın keşif birliğinin Anadolu’da olma sebebini çok iyi öngören Ertuğrul, tedbir almak için bir an evvel obaya gidip hazırlıklara başlamaya kararlıdır.
Öte yandan Selçuklu ordusu ile birlikte kış bittiğinde Moğol ordusuna karşı büyük bir savaşa girmenin hazırlığında olan Dodurga Beyleri ve Kayı Beyleri obaları birleştirip, bir ve diri olmaya karar verirler. Her iki obanın alplarının başına da ittifakla Tuğtekin getirilir. Böylece alplar tek bir komutan ile büyük savaşa hazırlanacaklardır.
Ne var ki öldü sanılan Ertuğrul’un aniden alpları ile çıkagelmesi sevenlerinde büyük bir heyecan ve mutluluk yaratırken; siyasi hesaplar içinde olanlarda da büyük bir sarsıntıya sebep olur. Dahası Ertuğrul’un Noyan komutasındaki öncü birlikler ve Moğol ordusuyla savaş için fikirleriyle, iki obanın beylerinin fikirleri birbirine uymamaktadır. Ertuğrul babasının kendine verdiği baş alplık vazifesini bırakmamaya da kararlıdır. Bu kararı yüzünden bir anda hem Korkut Bey’in hem anasının, hem ağabeyi Gündoğdu’nun hem de Tuğtekin’in karşısında olacaktır. İki obanın alpları da bu gerilimden etkileneceklerdir.
ay yabancı dizi olsa moğollar hadım ederdi ertuğruluayy şu gündoğdu kadar alçak bir adam olamaz kendisini düşünen gözü beylikte olan bencil adamın teki 1.sezonda ertuğrula karşı hep kurtoğlunun yanında yer aldı
şimdide hemen tuğtekinin yanına yer alıp yine ertuğrulun karşısında olucak noyan teklifini ertuğrul yerine gündoğduna yapmalı bence oda ertuğrulun diğer abisi gibi hemen kabul eder nıyanın teklifini![]()
Bence de kabul eder para istiyordur oda.ayy şu gündoğdu kadar alçak bir adam olamaz kendisini düşünen gözü beylikte olan bencil adamın teki 1.sezonda ertuğrula karşı hep kurtoğlunun yanında yer aldı
şimdide hemen tuğtekinin yanına yer alıp yine ertuğrulun karşısında olucak noyan teklifini ertuğrul yerine gündoğduna yapmalı bence oda ertuğrulun diğer abisi gibi hemen kabul eder nıyanın teklifini![]()
Kesin ederdi kıskançay yabancı dizi olsa moğollar hadım ederdi ertuğrulu![]()
yabancı dizilerde öyle oluyor çiğdem bilirBence de kabul eder para istiyordur oda.
Kesin ederdi kıskanç![]()
Diriliş yayına başladı Arnavutlukta reytingi nasıl olacak bakalım.yabancı dizilerde öyle oluyor çiğdem bilir![]()
kötü olursa ben söylerimDiriliş yayına başladı Arnavutlukta reytingi nasıl olacak bakalım.![]()
Ben araştırıyorum site ama yok Arnavutlukun reyting sitesikötü olursa ben söylerim![]()