Aynen fragman gelirse daha da coşarız.11 kesin hacı.![]()
Aynen fragman gelirse daha da coşarız.11 kesin hacı.![]()
geçen sezonun kurdoğlu'su.Aynen fragman gelirse daha da coşarız.Kocabaşın kelle gidecek.
![]()
Aytolunda olur mu sence.geçen sezonun kurdoğlu'su.onun gibi uzun süre dizide olur diye düşünüyorum ama ölümü ertuğrul'un elinden olacak o kesin.
![]()
olur mu derken ölür mü demek istedin anlamadım.Aytolunda olur mu sence.![]()
Yani kelle gider mi anlamında.olur mu derken ölür mü demek istedin anlamadım.ama sezon finalinde ölür anca rolü önemli çünkü.
noyan ölmesinde diğerleri umrumda değil.Yani kelle gider mi anlamında.Tuğtekinde ölecek.
![]()
bu hafta yine her kategoride yükseliş bekliyordum ama şu gs maçı duraklamaya sebep olabilir. gerçi tivibu da yayınlanacakmış ne kadar etkiler bilmem.inşaAllah ab de 11 görürüz normal şartlarda görmemiz lazım.bu arada maç saat kaçta?deneklerde tivibulular var mıdır yaSon 1 gün çok az kaldı müthiş bölüme
@Billy Kane @Çiğdem- @vadikızı @Castei @sürgünüm @tolgab @mrt-06 @HarzeM @gözlemci @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @cookies @Harunnn60 @china_shangai @-KADİR-
![]()
Bence olmaz sebep 11 alıcaz her şartta maç 21:45de: D Bu hafta olmasssa diğer hafta kesin olur.bu hafta yine her kategoride yükseliş bekliyordum ama şu gs maçı duraklamaya sebep olabilir. gerçi tivibu da yayınlanacakmış ne kadar etkiler bilmem.inşaAllah ab de 11 görürüz normal şartlarda görmemiz lazım.bu arada maç saat kaçta?
Aynen fragman gelirse daha da coşarız.Kocabaşın kelle gidecek.
![]()
Yani kelle gider mi anlamında.Tuğtekinde ölecek.
![]()
kocabaşın kelle öyle hemen gitmez. yabancı dizi olsa giderdi ama türkler uzatır biliyon.kocabaş en az 5 bölüm daha yaşar. tuğtekin sezon sonlarına doğru fişi çekilir ama öleceğini sanmıyorum.sadece hatalrı açığa çıkar ondan değil yeni kurulacak türk devletinin sultanı apbaşı bile olmayacağı aşikar ortaya çıkar.havası söner ertuğrulun meziyetleri birkez daha ortaya çıkar. sonra zaten kayılar kış bitince dodurgadan ayrılır. bu sezon gündoğdu da kayıdan ayrılacak bu sezon gündoğduyu son görüşümüz.benim şahsen çok sevdiğim bir karakter.biraz git-gelli bir ruh yapısı var ama hep en zor anlarda yine ibre ertuğruldan yana döndü ve ona yardıma koştu. sadece biraz şüpheli,hırslı ve tehlikeye girmektense kendi halimizde yaşayalım derdinde ufuklarda gözü yok küçük obam güzel obam zihniyetinde ve en az ertuğrul kadar beylik hakkı. biraz üzerine fazla gidiliyor bence. aytolun belli olduki korkut beyin ilk karısını öldürmüş oda ortaya çıkar da hali ne olacak. daha önce bu dizide bir kadın düşman öldürülmedi. selcan tövbe etti kurtuldu eftelya kale basıldığında orada değildi kurtuldu. selçuklu sarayını ve konyayı çok merak ediyorum. efektlerle nasıl bir şehir sunacaklar bize.selçuklu mimarisi vs. ama en erken 7.bölümde göreceğiz gibi geliyor.olur mu derken ölür mü demek istedin anlamadım.ama sezon finalinde ölür anca rolü önemli çünkü.
Aynen abi bu olaylar çözülecek evelallah Alaaddin kim olacak çok merak ediyorum.kocabaşın kelle öyle hemen gitmez. yabancı dizi olsa giderdi ama türkler uzatır biliyon.kocabaş en az 5 bölüm daha yaşar. tuğtekin sezon sonlarına doğru fişi çekilir ama öleceğini sanmıyorum.sadece hatalrı açığa çıkar ondan değil yeni kurulacak türk devletinin sultanı apbaşı bile olmayacağı aşikar ortaya çıkar.havası söner ertuğrulun meziyetleri birkez daha ortaya çıkar. sonra zaten kayılar kış bitince dodurgadan ayrılır. bu sezon gündoğdu da kayıdan ayrılacak bu sezon gündoğduyu son görüşümüz.benim şahsen çok sevdiğim bir karakter.biraz git-gelli bir ruh yapısı var ama hep en zor anlarda yine ibre ertuğruldan yana döndü ve ona yardıma koştu. sadece biraz şüpheli,hırslı ve tehlikeye girmektense kendi halimizde yaşayalım derdinde ufuklarda gözü yok küçük obam güzel obam zihniyetinde ve en az ertuğrul kadar beylik hakkı. biraz üzerine fazla gidiliyor bence. aytolun belli olduki korkut beyin ilk karısını öldürmüş oda ortaya çıkar da hali ne olacak. daha önce bu dizide bir kadın düşman öldürülmedi. selcan tövbe etti kurtuldu eftelya kale basıldığında orada değildi kurtuldu. selçuklu sarayını ve konyayı çok merak ediyorum. efektlerle nasıl bir şehir sunacaklar bize.selçuklu mimarisi vs. ama en erken 7.bölümde göreceğiz gibi geliyor.
Az kaldı yarını bekle.@EFE UYSAL @HarzeM bende bölümü merakla bekliyorum bakalım neler olacak
ertuğrul obaya gelecek halime ile sahnelerini özledim valla ya
halime forever! en sevdiğim karakter@EFE UYSAL @HarzeM bende bölümü merakla bekliyorum bakalım neler olacak
ertuğrul obaya gelecek halime ile sahnelerini özledim valla ya
@HarzeM kardeşim diziye hakim olduğundan güzel yazılar yazıyor. Ben de fikir sahibi olmak ve dizide neler olup bittiğini anlamak için hepsini zevkle okuyorum.Aynen abi bu olaylar çözülecek evelallah Alaaddin kim olacak çok merak ediyorum.Gündoğdu bazen sevindiriyor bazen çıldırtıor beni
Evet Aytolun pisi.ssss Yine çok iyi efekt olacaktır.
Yine çok iyi yazılar yazıyorsun abi yarın dizi saatinde keşke burda olsan.
@sürgünüm
Allah razı olsun. nacizane tespitlerim . ya şaka maka gecem gündüzüm diriliş oldu.diriliş yurtdışı haberleri, diriliş yurtdışı reytingleri,driliş yurtdışı fan sayfalarının üye artma hızı@HarzeM kardeşim diziye hakim olduğundan güzel yazılar yazıyor. Ben de fikir sahibi olmak ve dizide neler olup bittiğini anlamak için hepsini zevkle okuyorum.![]()
İnşallah öyle çıkmayacak.Allah razı olsun. nacizane tespitlerim . ya şaka maka gecem gündüzüm diriliş oldu.diriliş yurtdışı haberleri, diriliş yurtdışı reytingleri,driliş yurtdışı fan sayfalarının üye artma hızı....bu arada rüyamda dirilişin reytinglerini gördüm. totalde biraz düşmüştü 5,30 larda falandı ab de 10.05 ti abc de 9 lardaydı. bakalım çıkacak mı
![]()
Ben bu kadar aksiyonlu olacağını bilsem daha önceden izlemeye başlardım. Ve geçen hafta diziyi baştan sona kadar izleyince gerçekten çok şaşırdım. Bu kadar kaliteli bir iş şu an Türk televizyonlarında yok, kostüm-dekorlar vb. şeyler için belli ki; para harcamaktan kaçınmamışlar. Görüntü yönetmenini de ayrıca tebrik etmek gerekiyor, kendisi Tük mü bilmiyorum ama bizim ülkemizde de Hollywood ayarında böyle sanatsal yaratıcılığa sahip insanın olması gurur verici. Yaklaşık 100 tane yabancı dizi izleyen biri olarak söylüyorum, Diriliş'in yabancı dizilerden aşağı kalır yanı yok. Hatta bir çoğundan daha önde. Bildiğim kadarıyla tarihte olup bitenleride eğip bükmeden anlatmaları da ayrıca güzel. Kitap okumayan yeni nesil hiç olmasa nasıl bir millet olduğumuzu bu vesileyle görmüş oluyor.Allah razı olsun. nacizane tespitlerim . ya şaka maka gecem gündüzüm diriliş oldu.diriliş yurtdışı haberleri, diriliş yurtdışı reytingleri,driliş yurtdışı fan sayfalarının üye artma hızı....bu arada rüyamda dirilişin reytinglerini gördüm. totalde biraz düşmüştü 5,30 larda falandı ab de 10.05 ti abc de 9 lardaydı. bakalım çıkacak mı
![]()
Yurtdışından getirdiler abi görüntü yönetmenini bir dizden unuttum hangisi.Çok para harcıyorlar evet emeklerinin karşılığını alıyorlar.Boşuna biz dizinin hastası olmadık aynı Beşiktaş gibi.Ben bu kadar aksiyonlu olacağını bilsem daha önceden izlemeye başlardım. Ve geçen hafta diziyi baştan sona kadar izleyince gerçekten çok şaşırdım. Bu kadar kaliteli bir iş şu an Türk televizyonlarında yok, kostüm-dekorlar vb. şeyler için belli ki; para harcamaktan kaçınmamışlar. Görüntü yönetmenini de ayrıca tebrik etmek gerekiyor, kendisi Tük mü bilmiyorum ama bizim ülkemizde de Hollywood ayarında böyle sanatsal yaratıcılığa sahip insanın olması gurur verici. Yaklaşık 100 tane yabancı dizi izleyen biri olarak söylüyorum, Diriliş'in yabancı dizilerden aşağı kalır yanı yok. Hatta bir çoğundan daha önde. Bildiğim kadarıyla tarihte olup bitenleride eğip bükmeden anlatmaları da ayrıca güzel. Kitap okumayan yeni nesil hiç olmasa nasıl bir millet olduğumuzu bu vesileyle görmüş oluyor.
Jenerik müziğinden hiç bahsetmedim. Geçtiğimiz günlerde Bülent Arınç, ''Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 ile Cumhurbaşkanlığını kazanmış ise yüzde 50’si kendisine aittir, 2 puanda Dobıra’dan gelmiştir’’ diye konuştu. Bence haklı olabilir, müziği ne zaman dinlesem acayip gaza geliyorum. Haydi savaşa gidiyoruz deseler peşleri sıra giderim.Yurtdışından getirdiler abi görüntü yönetmenini bir dizden unuttum hangisi.Çok para harcıyorlar evet emeklerinin karşılığını alıyorlar.Boşuna biz dizinin hastası olmadık aynı Beşiktaş gibi.Yurtdışında da baya başarılı olacaz inşallah.
![]()