Bakalım denizden nasıl kurtulacak.twitterda gördüm
Bakalım denizden nasıl kurtulacak.twitterda gördüm
bir yolunu bulur oBakalım denizden nasıl kurtulacak.
semrea belenoğlu efsanesi maçlardan daha heyecanlı her an her şey olabilir@xemrexxx maç mı izliyorsun sanki bu ne heyecan.
Çıkmadı Aysiye ile haberleşmişlerEngin Hepileri jenerikte hala var demek ki çıkmadığı doğru
Evet gördümOhhhohh Semra anneannem yaşıyor ,Taylan da yaşıyor . Dizi baya baya iyi gidiyor bu bölüm
Çıkmadı Aysiye ile haberleşmişler
Bırakama sakın bende foruma ara verecem kim devam ettirecek kara ekmek yorum sayfasınıAslında yoğunluğum nedeniyle 27. bölümde geçici olarak bırakmayı ve sonraki bölümleri yazın tamamlamayı düşünüyordum, ama yorumlara göre bu bölüm heyecanlı görünüyor. O yüzden birkaç gün sonra 28'i izleyip ona göre kararımı vereceğim.
Geçici olarak bırakmayı düşünüyorum, yoksa tamamen kapatmayacağım Kara Ekmek defterini. Bırakmamın nedeni dizi sayımın fazla artması. Aslında hiçbirini bırakamam, ama şartlar gereği görece daha zayıf halkaya bir süreliğine veda etmem gerekiyor.Bırakama sakın bende foruma ara verecem kim devam ettirecek kara ekmek yorum sayfasını
Malesef senaryo tam adam akıllı gitmiyor . Umarım düzeltirler bende anneannem var diye izliyorum yoksa tadı çıkma Asçet de izlememin cabası zatenGeçici olarak bırakmayı düşünüyorum, yoksa tamamen kapatmayacağım Kara Ekmek defterini. Bırakmamın nedeni dizi sayımın fazla artması. Aslında hiçbirini bırakamam, ama şartlar gereği görece daha zayıf halkaya bir süreliğine veda etmem gerekiyor.
Daha yeni geldin nereye gidiyorsun. 😱Bırakama sakın bende foruma ara verecem kim devam ettirecek kara ekmek yorum sayfasını
Buraya anca pazarları giriyorum ne bileyim hafta içi desen pek yokum .Şöyle biraz dinlenelim .Geliriz yine. 😉Daha yeni geldin nereye gidiyorsun. 😱
hep ben mi yakalıcam çirkini iş üstündeyken helal iyi yakalamışsınCookiesten olay tespit :
Şoookk olacaksınız...
@gözlemci @Harunnn60 @xemrexxx @destere @Aserat @Titanium @denizz19 ve diğer Kara ekmek severler :
Başrol oyuncumuzun güzelliğini ve zerafetini kıskanan ve güzelliğine gölge düşürmeye çalışan @Çiğdem- Asiyenin stilisti mi ? Yoksa stilistimi tavladı ?
Bu resimlerden göreceğiniz üzere Güzellik abidesi Asiyenin üstündeki tişört (veya kazak ) duvarla aynı renkte hatta deseni bile aynı.Bu @Çiğdem- in oyunu olabilir mi ?
Bu olay yaratan sahneden sonra kameraları @Çiğdem- e yöneltiyoruz.
Söyle bize eyy Çiğdem bu işle alakan nedir ? Güzelliğine gölge düştü mü sence yani bunu başardın mı ?