ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kuralalrı sen koyamazsın ben koyarım çünkü bu benim oyunum ve oyun bitti :oley: semra anneanne rocks :oley:

ay süper sondu :F

haleye üzüldüm:(

sakın yaşıyor deme geberdi de :F
ulan bir de masaldaki cadılara uydurma derler seni tanımıyorlar:F

helal olsun pervine kadın saf kötülük entrika:F

asiye gebert şu nihat parlağını dizi eski havasına dönsün.ss

Son düzenleme:
Aslında yoğunluğum nedeniyle 27. bölümde geçici olarak bırakmayı ve sonraki bölümleri yazın tamamlamayı düşünüyordum, ama yorumlara göre bu bölüm heyecanlı görünüyor. O yüzden birkaç gün sonra 28'i izleyip ona göre kararımı vereceğim. :)

Aslında yoğunluğum nedeniyle 27. bölümde geçici olarak bırakmayı ve sonraki bölümleri yazın tamamlamayı düşünüyordum, ama yorumlara göre bu bölüm heyecanlı görünüyor. O yüzden birkaç gün sonra 28'i izleyip ona göre kararımı vereceğim. :)
Bırakama sakın bende foruma ara verecem kim devam ettirecek kara ekmek yorum sayfasını :D

Bırakama sakın bende foruma ara verecem kim devam ettirecek kara ekmek yorum sayfasını :D
Geçici olarak bırakmayı düşünüyorum, yoksa tamamen kapatmayacağım Kara Ekmek defterini. Bırakmamın nedeni dizi sayımın fazla artması. Aslında hiçbirini bırakamam, ama şartlar gereği görece daha zayıf halkaya bir süreliğine veda etmem gerekiyor.

Geçici olarak bırakmayı düşünüyorum, yoksa tamamen kapatmayacağım Kara Ekmek defterini. Bırakmamın nedeni dizi sayımın fazla artması. Aslında hiçbirini bırakamam, ama şartlar gereği görece daha zayıf halkaya bir süreliğine veda etmem gerekiyor.
Malesef senaryo tam adam akıllı gitmiyor . Umarım düzeltirler bende anneannem var diye izliyorum yoksa tadı çıkma Asçet de izlememin cabası zaten :D

Cookiesten olay tespit :

Şoookk olacaksınız...

@gözlemci @Harunnn60 @xemrexxx @destere @Aserat @Titanium @denizz19 ve diğer Kara ekmek severler :

Başrol oyuncumuzun güzelliğini ve zerafetini kıskanan ve güzelliğine gölge düşürmeye çalışan @Çiğdem- Asiyenin stilisti mi ? Yoksa stilistimi tavladı ?
1e5ef19426d48ec5823939492e3a7330.jpg
b8e8c94e0f427ee40f805d3c10d799a6.jpg

Bu resimlerden göreceğiniz üzere Güzellik abidesi Asiyenin üstündeki tişört (veya kazak ) duvarla aynı renkte hatta deseni bile aynı.Bu @Çiğdem- in oyunu olabilir mi ?

Bu olay yaratan sahneden sonra kameraları @Çiğdem- e yöneltiyoruz.

Söyle bize eyy Çiğdem bu işle alakan nedir ? Güzelliğine gölge düştü mü sence yani bunu başardın mı ?

Cookiesten olay tespit :

Şoookk olacaksınız...

@gözlemci @Harunnn60 @xemrexxx @destere @Aserat @Titanium @denizz19 ve diğer Kara ekmek severler :

Başrol oyuncumuzun güzelliğini ve zerafetini kıskanan ve güzelliğine gölge düşürmeye çalışan @Çiğdem- Asiyenin stilisti mi ? Yoksa stilistimi tavladı ?
1e5ef19426d48ec5823939492e3a7330.jpg
b8e8c94e0f427ee40f805d3c10d799a6.jpg

Bu resimlerden göreceğiniz üzere Güzellik abidesi Asiyenin üstündeki tişört (veya kazak ) duvarla aynı renkte hatta deseni bile aynı.Bu @Çiğdem- in oyunu olabilir mi ?

Bu olay yaratan sahneden sonra kameraları @Çiğdem- e yöneltiyoruz.

Söyle bize eyy Çiğdem bu işle alakan nedir ? Güzelliğine gölge düştü mü sence yani bunu başardın mı ?
hep ben mi yakalıcam çirkini iş üstündeyken helal iyi yakalamışsın:A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961