ölmesin bence ben o aslan denen adamı sevmedimTaylan ölürse işlerin daha da karışacağı açık, son bölümü akşam izleyeceğim kısmet olursa.
ölmesin bence ben o aslan denen adamı sevmedimTaylan ölürse işlerin daha da karışacağı açık, son bölümü akşam izleyeceğim kısmet olursa.
Evet ne uyuz kız etti senaristler
sümüğü mü akmış neEvet ne uyuz kız etti senaristler
Ayy konudan konuya atlamakta ne kadar profesyonelsin birbiriyle bağlantısız bir sürü cümlesümüğü mü akmış ne
ayol sahnede minenin sümüğü akmamış mı ben mi yanlış görüyom aynı konudayız hala işte mineAyy konudan konuya atlamakta ne kadar profesyonelsin birbiriyle bağlantısız bir sürü cümle
Sen ilk Mine arabadan çıkarmıyor dedin sonra sümüğe geçtinayol sahnede minenin sümüğü akmamış mı ben mi yanlış görüyom aynı konudayız hala işte mine
Bu hafta şarkılarından en iyisini seç bir daha sana tam puan yok o hakkını kaybettin biraz da ben atlayayım farklı yerlere@Çiğdem- olsa ilk sümükten girerdi
çiğdem jüri oldu noırmalden 1 puan fazla verebilir sen 1 point düşük ver bişi olmazBu hafta şarkılarından en iyisini seç bir daha sana tam puan yok o hakkını kaybettin biraz da ben atlayayım farklı yerlere
Artık 10 puan ve aşağısıçiğdem jüri oldu noırmalden 1 puan fazla verebilir sen 1 point düşük ver bişi olmaz
İlk bölümlerden birine göz atmıştım, melek gibiydi bu kız ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
aynen öyle ama on bölümlerde çok değişti.ssİlk bölümlerden birine göz atmıştım, melek gibiydi bu kız ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
twitterda gördümBugün annem izliyordu son sahneye şok oldum. Şimdi @xemrexxx izliyor diye yazmayayım.