bu ne demek loBen onları gördüm de üşengeçlik var ben de bu aralar her konuyu açmıyorum.
cengiz semercioglu @cengizsemercio 12 dk.12 dakika önce
Meryem Uzerli "Gecenin Kralicesi" oldu... Askin Kokusu olan dizinin adi degisti...
- RETWEET7
- FAVORİ7
bu ne demek loBen onları gördüm de üşengeçlik var ben de bu aralar her konuyu açmıyorum.
Aşkın Kokusu kod adıydı. Yeni isim belli olmuş işte. Konusunu açayım bare.bu ne demek lo
cengiz semercioglu @cengizsemercio 12 dk.12 dakika önce
Meryem Uzerli "Gecenin Kralicesi" oldu... Askin Kokusu olan dizinin adi degisti...
- RETWEET7
- FAVORİ7
ne diye açıcan adı belli mi ayrıca hangi gece buAşkın Kokusu kod adıydı. Yeni isim belli olmuş işte. Konusunu açayım bare.
Ordaki espiriyi anlamadın mı. Belliki Cengiz, Meryem'in olduğu bir davette. Hem güzelliğine iltifat edip hem de dizinin yeni simini paylaşmış işte. Neyse yarınki yazısında net olarak öğreniriz zaten.ne diye açıcan adı belli mi ayrıca hangi gece bu
dün yazmıştı meryemin davetine endonezya,rusya,ortadoğu,avrupa,latin ameirka kısacası her yerden davetli gelmiş neyse ksöem ve paramparça için 80 ülke konuşuluyorsa meryemin dizisi de aynısı olur sonuçta aynı distribütörOrdaki espiriyi anlamadın mı. Belliki Cengiz, Meryem'in olduğu bir davette. Hem güzelliğine iltifat edip hem de dizinin yeni simini paylaşmış işte. Neyse yarınki yazısında net olarak öğreniriz zaten.
dizinin adı gecenin kraliçesi olmuş ben de ne anlıyorumOrdaki espiriyi anlamadın mı. Belliki Cengiz, Meryem'in olduğu bir davette. Hem güzelliğine iltifat edip hem de dizinin yeni simini paylaşmış işte. Neyse yarınki yazısında net olarak öğreniriz zaten.
Hele şükür sonunda anlayabildin.dün yazmıştı meryemin davetine endonezya,rusya,ortadoğu,avrupa,latin ameirka kısacası her yerden davetli gelmiş neyse ksöem ve paramparça için 80 ülke konuşuluyorsa meryemin dizisi de aynısı olur sonuçta aynı distribütör
dizinin adı gecenin kraliçesi olmuş ben de ne anlıyorum
Hatırlarsan yeni sezonda birkaç bölüm oynayıp diziden ayrılacak haberleri çıkmıştı. Kaza hayra alamet değil bu yüzden.bencede
bilmem ki ben takip etmiyorum sahi beni neden etiketledin?Hatırlarsan yeni sezonda birkaç bölüm oynayıp diziden ayrılacak haberleri çıkmıştı. Kaza hayra alamet değil bu yüzden.
Yahu geçtiğimiz günlerde ''sen de mi diziyi izliyorsun'' diye bana sormadın mı? Yani sen kendin izlemiyor muydun, ben seni izliyor sandım.bilmem ki ben takip etmiyorum sahi beni neden etiketledin?
arada bakmışlığım var o kadar. senin izlemene şaşırmıştım o gün çok ağır dizi.Yahu geçtiğimiz günlerde ''sen de mi diziyi izliyorsun'' diye bana sormadın mı? Yani sen kendin izlemiyor muydun, ben seni izliyor sandım.
Ağır değil ya. Bu arada sen Kiralık Aşk mı izliyorsun?arada bakmışlığım var o kadar. senin izlemene şaşırmıştım o gün çok ağır dizi.
işte benim stilime bakıyorum. =)Ağır değil ya. Bu arada sen Kiralık Aşk mı izliyorsun?
Nazlı ayrıldıktan sonra izlemiyorum daha.işte benim stilime bakıyorum. =)
bende nihal için bakıyorum acayip eğlendiriyor beni.Nazlı ayrıldıktan sonra izlemiyorum daha.
Ya Nihal'i bende severim, sürekli kavga çıkarıyor iyi oluyor. Geçen sezon Melisa ve Çiğdem ile bayağı kapışmıştı.bende nihal için bakıyorum acayip eğlendiriyor beni.
vay sen baya takipçisiymişsin programın =) ben geçen sezon izlemedim all star'da keşfettim. =)Ya Nihal'i bende severim, sürekli kavga çıkarıyor iyi oluyor. Geçen sezon Melisa ve Çiğdem ile bayağı kapışmıştı.
Bi de Gülay Hançer'in hayranıydım en baştan ama sonradan görüşlerini sevmemeye başladım. Çok güzel bir bayan ona diyecek laf yok tabii.vay sen baya takipçisiymişsin programın =) ben geçen sezon izlemedim all star'da keşfettim. =)
nesi ağır lo.ssişte benim stilime bakıyorum. =)