Bir engelli çocuk varya onun annesi başka bir adamı seviyordu şimdi adını unuttum. Hatta sezon finalinde bunlar öpüştüler. Sonra bu olay öğrenildi mi noldu?Son bölümle ilgili bir şey değilse bana sorabilirsin.![]()
Bir engelli çocuk varya onun annesi başka bir adamı seviyordu şimdi adını unuttum. Hatta sezon finalinde bunlar öpüştüler. Sonra bu olay öğrenildi mi noldu?Son bölümle ilgili bir şey değilse bana sorabilirsin.![]()
Dün annemler bakıyordu. Bende az baktım güzeldi. Diziyi güncel olarak takip eden birisi varsa bir soru soracağım. O olayı çok merak ettim de.![]()
Öğrenildi. Bu yüzden Asiye'nin babası Ali'yi bıçaklamak isterken yanlışlıkla Pervin'i bıçakladı ve hapse düştü. Ama Pervin, engelli çocuğun, yani Mehmet'in, annesi değil, ablası.Bir engelli çocuk varya onun annesi başka bir adamı seviyordu şimdi adını unuttum. Hatta sezon finalinde bunlar öpüştüler. Sonra bu olay öğrenildi mi noldu?![]()
Bir engelli çocuk varya onun annesi başka bir adamı seviyordu şimdi adını unuttum. Hatta sezon finalinde bunlar öpüştüler. Sonra bu olay öğrenildi mi noldu?![]()
Annesi değil mi? 😕 Annesi gibi davranıyordu her neyse çok çabuk öğrenilmiş. Çok şaşırdım şimdi. O adam da Pervin'e olmaz olmaz diyordu sezon finalinde öptü.Öğrenildi. Bu yüzden Asiye'nin babası Ali'yi bıçaklamak isterken yanlışlıkla Pervin'i bıçakladı ve hapse düştü. Ama o engelli çocuğun, yani Mehmet'in annesi değil, ablası.![]()
Hmm anladım şimdi Pervin ne yapacak kimi istiyor bu kadın.öğrenildi evet pervin koca yani asiyenin baba hapise girdi aliyi bıçaklayacaktı
pervin önüne atladı
Bu arada son bölüm nasıldı? Biraz sonra izleyeceğim, ama fikrini merak ettim.öğrenildi evet pervin koca yani asiyenin baba hapise girdi aliyi bıçaklayacaktı
pervin önüne atladı
Bu arada son bölüm nasıldı? Biraz sonra izleyeceğim, ama fikrini merak ettim.![]()
Annesi değil mi? 😕 Annesi gibi davranıyordu her neyse çok çabuk öğrenilmiş. Çok şaşırdım şimdi. O adam da Pervin'e olmaz olmaz diyordu sezon finalinde öptü.Çok garip gerçekten.
Hmm anladım şimdi Pervin ne yapacak kimi istiyor bu kadın.![]()
Çok karışık işler.çok beğendim ben bölümü yorum yazmıştm burayada
mineye uyuz olmaya başladım herşeyin suçlusu asiyeyi
görmesi çok saçma geldi bana
aliyi istiyor da ali onu istemiyor![]()
Bölümün durgun olduğu söyleniyor, öyle miydi sence?çok beğendim ben bölümü yorum yazmıştm burayada
mineye uyuz olmaya başladım herşeyin suçlusu asiyeyi
görmesi çok saçma geldi bana
aliyi istiyor da ali onu istemiyor![]()
Bölümün durgun olduğu söyleniyor, öyle miydi sence?
Sonuna kadar Haleyi tutuyorum
Onun içinde masum ve sevgi isteyen küçük kız çocuğu var![]()
Kendini ezik gibi göstermek istemediği için bir şeyler yapmaya çalışıyor ki ben olaydım mine ve asiyeyi ortadan kaldırttırıp Taylanı bodruma kitlerdim o yine saflığından yapmıyor bunları![]()
ne kadan da hoş kişilikli
@vadikızı @Çiğdem- @Aserat @xemrexxx @Harunnn60 @HachiKo @DarkLeqenD @turkuazz
😱 dışlayın bunuSonuna kadar Haleyi tutuyorum
Onun içinde masum ve sevgi isteyen küçük kız çocuğu var![]()
Kendini ezik gibi göstermek istemediği için bir şeyler yapmaya çalışıyor ki ben olaydım mine ve asiyeyi ortadan kaldırttırıp Taylanı bodruma kitlerdim o yine saflığından yapmıyor bunları![]()
ne kadan da hoş kişilikli
@vadikızı @Çiğdem- @Aserat @xemrexxx @Harunnn60 @HachiKo @DarkLeqenD @turkuazz
herifte iş yoksa öyle bir olurkihalenin nesini tutuyosun ya ben tutmuyorum evet taylanı seviyor ama
böyle olmamalı kocasını seven kadın başkasıyla beraber olmaz
Hahahahaherifte iş yoksa öyle bir olurki![]()
Ne var ya tabiki Haleyi tutacağım taş gibi kadın [emoji23] [emoji23]😱 dışlayın bunu![]()
Napsın o ama ya.Tek istediği para ve huzur[emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5]halenin nesini tutuyosun ya ben tutmuyorum evet taylanı seviyor ama
böyle olmamalı kocasını seven kadın başkasıyla beraber olmaz
Hahahaha
Olabilir belkide
Ne var ya tabiki Haleyi tutacağım taş gibi kadın [emoji23] [emoji23]
Napsın o ama ya.Tek istediği para ve huzur[emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5]
herifte iş yoksa öyle bir olurki![]()
Taylanı geri kazanamayacağını biliyor.Taylan asiyeye yanık yahubunları istiyorsa ömerle olmayacak daha iyi yollarda olup taylanı
geri kazanmaya bakacak bence
ayyy çiğdemmmm
doğru diyosun kız![]()
Semra anneanneciğim müthişdiSelamlar efenim
dün yarışmada vardı bir yarışma bir dizi halinde baktım çok güzeldi
@xemrexxx semra babaannen formundaydı yine halenin annesine
nasıl laflar soktu öyle
haleyede ayrı bir gıcık oldum bu bölüm kendi gidiyor ömerle oluyor
taylan aşık olunca suç bu ne ya
@gözlemci bende mineye uyuz olmaya başladım asiye tavrı yanlıştı
pervinin aliye aşık olmasınıda asiyenin ne suçu var hepsi senin yüzünden
diyor asiye mesaj atmasa yine öğrenirdi pervin uzaklaşmıştı zaten babalarından
Semra anneanneciğim müthişdi
Mine gerçekten ergenliğe girmiş gibi davranmaya başladıne uyuz bişey oldu, Hale kendini akıllı zannediyor ama salak olan ta kendisi
![]()