ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes sıfır semra bir :F

malların gitmesine haleden çok annesi üzüldü :F

Son düzenleme:
aboov mine tayalanı yaral ıbırakıp kaçtı 😱 taylan ölürse engin hepileriyi köseme bekleriz kadir doğulu-berk cankat-ekin koç üçlüsünün yarattığı dehşeti birazcık yok eder :F @sürgünüm

fragman

şimdi taylan ölünce her şey asiye ye mi kalıyor ay @Çiğdem- çatlar :A @Aserat @cookies
semra anneannem kahrolacak :(

aboov mine tayalanı yaral ıbırakıp kaçtı 😱 taylan ölürse engin hepileriyi köseme bekleriz kadir doğulu-berk cankat-ekin koç üçlüsünün yarattığı dehşeti birazcık yok eder :F @sürgünüm
Engin Hepileri gerçekten iyi oyuncu ama bugüne kadar da öyle iz bırakan bir işte yer almadı. Kısmeti yok heralde. :)

yaprak dökümünde oynadı ama rolü küçüktü :) emret komutanım idare ederdi:) intikam ve kara ekmekte başrol gibi neyse umarım iyi bir dizide yer alır
Yaprak Dökümü'nden hatırlayamadım. İntikam'da Kara Ekmek gibi kadın projesi idi. Ben diyorum ki; kendisinin ön plana çıkacağı bir dizide olmalı. :X

Tamam ya Sedef'in kocası. :) Başrolden başrole fark var, kadın hikayelerinde erkek başrol etkisiz eleman oluyor. :X
fgsn de bir sürü etkili erkek karakter vardı yaprak dökümünde oğuz vardı öbgz de mete-ali kaptan-osman :D diziyi sağlamsa zaten öne çıkan bir sürü karakteri olur zamanla :D neyse ben htgawm izleyip geceyi sonlandırıyorum iyi geceler :)

fgsn de bir sürü etkili erkek karakter vardı yaprak dökümünde oğuz vardı öbgz de mete-ali kaptan-osman :D diziyi sağlamsa zaten öne çıkan bir sürü karakteri olur zamanla :D neyse ben htgawm izleyip geceyi sonlandırıyorum iyi geceler :)
İntikam ya da yabancı örnek vereyim How to Get Away with Murder'da hangi erkek ön plana çıktı? :)

Taylan ölürse işlerin daha da karışacağı açık, son bölümü akşam izleyeceğim kısmet olursa.