ay pis sen git kpa izle.ssçok gürültülü senin gibi
beraber izlersek oluray pis sen git kpa izle.ss
yok sağol orada bir semra anneannem seviyesinde isim yokberaber izlersek olur
Engin Hepileri gerçekten iyi oyuncu ama bugüne kadar da öyle iz bırakan bir işte yer almadı. Kısmeti yok heralde.aboov mine tayalanı yaral ıbırakıp kaçtı 😱 taylan ölürse engin hepileriyi köseme bekleriz kadir doğulu-berk cankat-ekin koç üçlüsünün yarattığı dehşeti birazcık yok eder @sürgünüm
yaprak dökümünde oynadı ama rolü küçüktü emret komutanım idare ederdi intikam ve kara ekmekte başrol gibi neyse umarım iyi bir dizide yer alırEngin Hepileri gerçekten iyi oyuncu ama bugüne kadar da öyle iz bırakan bir işte yer almadı. Kısmeti yok heralde.
Yaprak Dökümü'nden hatırlayamadım. İntikam'da Kara Ekmek gibi kadın projesi idi. Ben diyorum ki; kendisinin ön plana çıkacağı bir dizide olmalı.yaprak dökümünde oynadı ama rolü küçüktü emret komutanım idare ederdi intikam ve kara ekmekte başrol gibi neyse umarım iyi bir dizide yer alır
yaprak dökümünde ali rıza beyin komşususun damadıydı sedefin kocasıYaprak Dökümü'nden hatırlayamadım. İntikam'da Kara Ekmek gibi kadın projesi idi. Ben diyorum ki; kendisinin ön plana çıkacağı bir dizide olmalı.
Tamam ya Sedef'in kocası. Başrolden başrole fark var, kadın hikayelerinde erkek başrol etkisiz eleman oluyor.yaprak dökümünde ali rıza beyin komşususun damadıydı sedefin kocası
kendisini ön plana çıkaracak proje ne başrolden öte ne var
fgsn de bir sürü etkili erkek karakter vardı yaprak dökümünde oğuz vardı öbgz de mete-ali kaptan-osman diziyi sağlamsa zaten öne çıkan bir sürü karakteri olur zamanla neyse ben htgawm izleyip geceyi sonlandırıyorum iyi gecelerTamam ya Sedef'in kocası. Başrolden başrole fark var, kadın hikayelerinde erkek başrol etkisiz eleman oluyor.
İntikam ya da yabancı örnek vereyim How to Get Away with Murder'da hangi erkek ön plana çıktı?fgsn de bir sürü etkili erkek karakter vardı yaprak dökümünde oğuz vardı öbgz de mete-ali kaptan-osman diziyi sağlamsa zaten öne çıkan bir sürü karakteri olur zamanla neyse ben htgawm izleyip geceyi sonlandırıyorum iyi geceler
connorİntikam ya da yabancı örnek vereyim How to Get Away with Murder'da hangi erkek ön plana çıktı?
yalan mı herkes konuşuyordu neyse bn bölümü izlemeye gidiyomTam senlik totoş.
Bu bölümde çok konuşulacak sahnesi var, fazla kaptırma kendisini bu saatde banyo yapamazsın.yalan mı herkes konuşuyordu neyse bn bölümü izlemeye gidiyom
çok da bişi yokmuşBu bölümde çok konuşulacak sahnesi var, fazla kaptırma kendisini bu saatde banyo yapamazsın.