ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Bence şu an vadiden daha iyi bir dizi.çünkü vadi eski popülaritesini çoktan kaybetti vadinin ilk 5 sezonu çok iyiydi bende bir zamanlar her hafta izleyip hiç kaçırmazdım vadiyi ama özellikle son 2 sezon açıkçası vadinin iyi gitmediğini söylemek isterım..eşkiyaya gelince dizi daha baya yeni olmasına rağmen bence gayet iyi bir başlangıç yaptı baya rağbet gördü bundan sonrada daha bir iyi olacağını düşünüyorum..bu yüzdende eşkiyanın vadiden önde olduğunu düşünüyorum..özellikle son bölüm çok iyidi

Gece rüyamda Ali Sürmeli'yi gördüm. Yalnız Zaza dayı'yı değil. Deli Yürek'te Turgay Atacan yok mu kısık sesle konuşan, işte EDHO'da da öyle kötü bir roldeydi. Bir de Kurtlar Vadisi Pusu'dan Kibritçi Cevat'i gördüm. Bu adamlar boşta ya kötü adam rollerine cuk otururlar hem de o cephe güçlenmiş olur. Ne diyorsun? @Çiğdem-

Gece rüyamda Ali Sürmeli'yi gördüm. Yalnız Zaza dayı'yı değil. Deli Yürek'te Turgay Atacan yok mu kısık sesle konuşan, işte EDHO'da da öyle kötü bir roldeydi. Bir de Kurtlar Vadisi Pusu'dan Kibritçi Cevat'i gördüm. Bu adamlar boşta ya kötü adam rollerine cuk otururlar hem de o cephe güçlenmiş olur. Ne diyorsun? @Çiğdem-
diğerlerini bilmemde ali sürmeli bence kesin gelicek beyaz karanfildende zaten bahadırların kullandığı birisiydi hatta ben kenan çoban gibi hakan boyavıda bekliyorum oda boşta kalmış kenan gibi vadiye dönmek için yalvarıyordu kenanı necati bey kapıdan içeri sokmayınca raciler sahip çıktılar hakan bıyavda öyle olur bence :F:F:F

istediğim kadınla birlikte olur istediğim kadından çocuk yaparım :F @Çiğdem- sana böyle bir koca lazım :F
çakırı böyle görmek istiyoruz işte ayoll nesrine ağzını bile açtırmıyoru ama meryeme karşı çok pasif kalıyordu çakırın bu sakin halleri hiç iyi değildi işte böyle tez canlı çabuk sinirlenen halerini görmek istiyoruz meryem şımartıştı zaten iyi olmuş :A:A:A

diğerlerini bilmemde ali sürmeli bence kesin gelicek beyaz karanfildende zaten bahadırların kullandığı birisiydi hatta ben kenan çoban gibi hakan boyavıda bekliyorum oda boşta kalmış kenan gibi vadiye dönmek için yalvarıyordu kenanı necati bey kapıdan içeri sokmayınca raciler sahip çıktılar hakan bıyavda öyle olur bence :F:F:F
Yalnız ben Ali Sürmeli'yi kötü rolde görmek istiyorum. Zaza dayı sonuçta sempatikti. Eskiler bilir Turgay Atacan efsaneydi. Hatırlarsan cezaevinde Miroğlu bunu askısından tutup duvara asmışstı. :)

çakırı böyle görmek istiyoruz işte ayoll nesrine ağzını bile açtırmıyoru ama meryeme karşı çok pasif kalıyordu çakırın bu sakin halleri hiç iyi değildi işte böyle tez canlı çabuk sinirlenen halerini görmek istiyoruz meryem şımartıştı zaten iyi olmuş :A:A:A
yanlız meryemin kızı da aynı anası ikisi bir olup çakırı alt eder bence karısı-metresi neyse de kızına karşı zor durumda kalıcak gibi çakır :A

Meryem'in arkası sağlamdır bence. Ali Sürmeli babası çıkmasın. :) Hem Karadeniz kadını kendisini ezdirmez kolay kolay. :)

Ağabey, Oktay Kaynarca'nın Adanalı dizisinde de rol almıştı niye bu adam hep geri planda kaldı anlamıyorum yoksa çok iyi bir oyuncu. Derin devleti biz bu adamdan öğrendik.
Haklısın derin devlet konusunda dizilerde tanıdığımız ilk istihbaratçı adamdı. Adanalı'da da iyi oynuyordu ben beğenmiştim.

Meryem'in arkası sağlamdır bence. Ali Sürmeli babası çıkmasın. :) Hem Karadeniz kadını kendisini ezdirmez kolay kolay. :)
ali sürmeli o role gitmez bence meryeme laz ziya gibi bir baba lazım çakırın kayınpederi
laz ziya gibi birisi olması lazım gerçekten o role başkası düşünülemezmiş ama
istemi betil gibi birisinide bulmak çok zor bence :F:F:F

ali sürmeli o role gitmez bence meryeme laz ziya gibi bir baba lazım çakırın kayınpederi
Ali Sürmeli yılların tiyatro oyuncusu her rolün altından kalkar. Şart değil Karadenizli babayı oynaması. Zaten Hızır'ın anası bunlar Karadeniz'in aşağısından demişti. :)

İstemi Betil gibi bir oyuncuyu Türkiye de değil dünya üzerinde bulamazsın o bir efsane efsane yerine kimse konulamaz bir oyuncu mekanı cennet olsun vadimizde o kadar büyük oyuncular oynadı ki ne kadar şanslıyız ki onları tüm Türkiye vadi ile tanıdı Kurtlar Vadisi nin dünyanın en büyük dizisi olmasında onların çok büyük emeği var

bu arada tek numarası vadi oyuncularını toplamak olan bu dizi zaza dayıyı da alabilir mematiyi de kimi alıyosa alsın çakma olmaktan öteye gidemez :d mafyacılık oynuyorlar resmen

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6.Bölüm Özeti:

Karar zamanı:

Hızır Çakırbeyli eskiden dost bildiği düşmanlarına sonbaharı yaşatmak üzere iki ay kaldıktan sonra cezaevinden çıkar. Ama Hızır için Ünal Kaplan’ın masasında dönen olaylardan daha büyük bir sorunu vardır. Bu da Adaletine inandığı Şahin Ağa’nın kardeşi İlyas’la ilgili vereceği hükümdür. Mahreme uzanan el mi yoksa o eli büken mi nasibini alacaktır bu hükümden? Sözde demokrasiden yana Ünal Kaplan ise Şahin Ağa’nın önderliğinde kurulan mahkemeye tepkilidir.
Babasının annesinden başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Zeyno da bu durumu kabullenecek gibi değildir. Hızır hapisliğinden kurtulmuştur kurtulmasına ama evdeki gerilim yüzünden huzuru dışarıda da bulamaz.