Polat Şaşmaz
Favori Üye
Pembe oday kim gider ben en çok onu merak ediyorum. Meryem soyunmaz da, Nazlı'da irispi tipi var o soyunur bence. @legolas9900
Anlamadım.Meryemin arkasinin sevgilisi kendini belli ediyor bakalim nasil senaryo yazacaklar
Arada kaçırdığım yerler oldu. Bir kez daha baştan izleyeceğim zaten. Atv'de tekrarını vermemek için tam zamanını buldu.İzlersen anlarsin
Youtubea cabuk atarlar İnşallahArada kaçırdığım yerler oldu. Bir kez daha baştan izleyeceğim zaten. Atv'de tekrarını vermemek için tam zamanını buldu.
hahah allah allah öyle sahneler görmeyiz çoktan unutuldu bence o kadın bebeğin alınıp alınmadığını öğrenmek için gtti oraya şuankı sahnede iyi bencePembe odaya kim gider ben en çok onu merak ediyorum. Meryem soyunmaz da, Nazlı'da irispi tipi var o soyunur bence. @legolas9900
Daha yeni çıktı şu kıza hastayim yav benim icin Nazlidan da ondeEsra'yı gördük mü bölümde? @legolas9900
Mayo desek daha dogru olurAha da çıktı, dikkatli bakınca sütyen giymemiş sanki. @legolas9900 Bu kız kıyafet giymeye karşı.
Ne mayosu, denize mi giriyoruz?Mayo desek daha dogru olur
Simdi agzima actirma aga survivor konusunda ben yazdim kiyamet kopardiniz birazda siz dikkatli olun daNe mayosu, denize mi giriyoruz?
Bu ilk verilen reklam ozette verildi sonuctz yeni bolum 20.45 te basladi jenerik ondan sonra reklam vemedi ben onu diyorumKenan kim? Fahri kurtardı ya.
Şİmdi Nazlı, Meryem Hızır'la pembe odada yiyişecekler diye mi öyle söyledi?
20:00 - 20:15 1 reklam
21:30 - 21:45 2 reklam
22: 30 - 22:45 3 reklam
...ve biterken de girecekler toplam 4.
Ne alakası var? Ordaki mevzu başka burda geyik muhabbeti yapıyoruz.Simdi agzima actirma aga survivor konusunda ben yazdim kiyamet kopardiniz birazda siz dikkatli olun da
Aha da çıktı, dikkatli bakınca sütyen giymemiş sanki. @legolas9900 Bu kız kıyafet giymeye karşı.
Aha da çıktı, dikkatli bakınca sütyen giymemiş sanki. @legolas9900 Bu kız kıyafet giymeye karşı.
Selim ile Cakir gene birbirine girecekNe alakası var? Ordaki mevzu başka burda geyik muhabbeti yapıyoruz.
İlyas reyis adamsın.
Her dizi toplam da 4 reklam veriyor, eskisi-yenisi yok.Bu ilk verilen reklam ozette verildi sonuctz yeni bolum 20.45 te basladi jenerik ondan sonra reklam vemedi ben onu diyorum