ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Konseyde gördüğün adamların hepsi tiyatro oyuncusu 3 kuruş paraya oynuyorlardı. Bir Mehmet Karahanlı ve Aslan Bey vardı şöhretli isim. Başka kimi tanıyorduk hiçbirini. Hepsi Vadi sayesinde şöhrete kavuştular. Memati dediğimiz adam ilk başlarda Çakır'ın yanında figüranlık yapıyordu. Şimdi transfer etmeye kalksan bölüm başı 40 bin lira ister kolay değil yani. Veya hiç tanınmamış yüzler bulmak lazım. O da kolay değil. vadiye bile kaç sezondur anca bir Ertan Saban'ı bulabildik, Tilki Andrei'de eski isim zaten.
nasıl bi ertan sabanı bulabildik ya vadiye her sene biçok isim geliyor tuncer salmanları unutma
istenilse yine bulunabilir tiyatro oyuncusu hiç mi yok hadi hiç oyuncu bulamadın tanınmamış isimler koy yeter ki fazla karakter olsun olay örgüsü ve senaryo genişlesin derinleşsin
böyle 3-5 adamla bi baronla 2 karı kavgasıyla olmaz olmaz

@takas söylediklerine katılmıyorum aga
vadiden daha heycanlı bir kere düşman nasıl yok vadinin ilk 10 bölümünü hatırlar mısın hiç düşman varmıydı aga dizi uzun soluklu olacak şekillenecek git gide ben sana söyleyeyim şimdiden düşmanları 1 ünal 2 abdulhey 3 devlet 4 derin devlet ve daha niceleri
laf sokmaları, karakterlerin işleyişi, bayanların izleyebilmesi + avantaj dizide bu tür diziyi herkes izler 10.bölümden sonra 10 Reyting'i görür bu dizi

valla vadiden daha heyecanlı değil ksura bakma ben bugün izlerken
biraz sıkıldım yavaştı bölüm dizinin yarısı kadınlrla geçiyor resmen
bunun nesi vadiden heyecanlı allah aşkına

Kanal parayı arttırınca Vadi'den daha kaliteli sahneler izleriz. Hiç kuşkusuz Raci Necati'den daha iş bilir bir yapımcı eminim seyirciyi heyecanlandıracak sahneleri arttıracaktır :)

valla vadiden daha heyecanlı değil ksura bakma ben bugün izlerken
biraz sıkıldım yavaştı bölüm dizinin yarısı kadınlrla geçiyor resmen
bunun nesi vadiden heyecanlı allah aşkına
Bunun neresi Vadiden daha heyecanli son 2 sezona gore heyecanli olabilir belki ama diger sezonlarin tirnagi olamaz

Bunun neresi Vadiden daha heyecanli son 2 sezona gore heyecanli olabilir belki ama diger sezonlarin tirnagi olamaz

kadirim yanlış anlamışsın beni sen ben diyorum ki vadi daha heyecanlı
felon diuor ki eşkiya dizisi vadiden daha heyecanlı dior bana ona cevap
verdim sen yanlış anlamışsın vadi eşkiyandan daha heyecanlı bence

fragman çok iyi gözüküyor. bakalım 3. bölümün üstüne çıkabilecekler mi bu bölüm. :)

adam hiç yaşlanmamış :)
12065762_1031438970278554_1375638943746289063_n.jpg