Polat Şaşmaz
Favori Üye
Su kadinin elinde ki mektubu Cakir okumuyor mu ya ben onun sesine benzettim
Ben tam benzetemedim. Çakır'ın rahmetli abisi olabilir. Ya da kadının kocası.Su kadinin elinde ki mektubu Cakir okumuyor mu ya ben onun sesine benzettim
Eski kocasi zatende kocasini Cakir seslendiriyorBen tam benzetemedim. Çakır'ın rahmetli abisi olabilir. Ya da kadının kocası.
Sesi o yüzden biraz faklı tabii.Eski kocasi zatende kocasini Cakir seslendiriyor
Kesin oldururSesi o yüzden biraz faklı tabii.
Bu arada haftaya fragman da Nazlı çocularının öldüğünü açıklıyor Çakır'a. Bu öfkeyle Çakır bizim Abdülhey'i öldürmesin.
Çakır'ın boğdurulma sahnesi, eski Vadi'yi hatırlatmadı mı? Hani suyuna jilet koymuşlardı ve saatlerce bir kasanın içinde dizlerinin üstünde tutmuşlardı.Kesin oldurur
Figüran sayısı çok az. Karahanlı tuvalete bile orduyla giderdi. Ünal Kaplan ise her yere sadece iki arabayla gidiyor.dizide düşman yok yan karakterler hiç etkileyici değil çok enteresan bi dizi
abdülhey girdi belki bişeyler olur ama dizide karakter sorunu büyük ne düşman var adam akıllı ne dost karı olayları dizinin ana konusu nerdeyse saçmalığın daniskası
vadi çakmalığını da nereye kadar sürdürecek raci efendi bilmiyorum
şahin ağayı karakteriyle beraber transfer etmiş
onu bunu bilmemde kenan çoban çok müthiş rol kesiyor acayip bi oyuncu
heycan derken nerde heycanlanıyorsun sen aga karıların olayına heycanlanıyosun bişey diyemem ben o tarz şeylerde sıkılıyorum senin zevkine bişey diyemem@takas söylediklerine katılmıyorum aga
vadiden daha heycanlı bir kere düşman nasıl yok vadinin ilk 10 bölümünü hatırlar mısın hiç düşman varmıydı aga dizi uzun soluklu olacak şekillenecek git gide ben sana söyleyeyim şimdiden düşmanları 1 ünal 2 abdulhey 3 devlet 4 derin devlet ve daha niceleri
laf sokmaları, karakterlerin işleyişi, bayanların izleyebilmesi + avantaj dizide bu tür diziyi herkes izler 10.bölümden sonra 10 Reyting'i görür bu dizi
ne diyosun aga ya dediğin gibi vadide ki en güçsüz düşman ya da en basit karakter bile müthiş bir ihtişama sahiptiFigüran sayısı çok az. Karahanlı tuvalete bile orduyla giderdi. Ünal Kaplan ise her yere sadece iki arabayla gidiyor.
Böyle sahneler istiyoruz.
Ama eminim zamanla kadro daha da güçlenecektir. Bu da parayla oluyor eski Vadi'de 40 tane oyuncu vardı, bu kadar oyuncuyu bir araya toplamak kolay değil. Eskisi gibi reytingde yok. Nasıl para kazanıpta bu kadar kişiye ödeme yapacaklar bunlar da düşünülmeli.heycan derken nerde heycanlanıyorsun sen aga karıların olayına heycanlanıyosun bişey diyemem ben o tarz şeylerde sıkılıyorum senin zevkine bişey diyemem
sen vadiyi izlediğine eminmisin ilk 10 bölüm bu dizinin 50 katı karakter vardı olay ve senaryo çok çok genişti burda ne dost var ne düşman tırt yani
raci işini bilir ama bu dizi vadinin çakması bile olacak kapasitede değil onu söylim
şahin ağayı olduğu gibi diziye koymuşlar
ne diyosun aga ya dediğin gibi vadide ki en güçsüz düşman ya da en basit karakter bile müthiş bir ihtişama sahipti
burda baron olarak gözüken ünal kaplan yanında bi adamla (çakma kılıç) takılıyor
ya bırak 3 bölümlük diziye sattın vadiyi hemen dandik vadi çakması işteşahin ağa zaten hep o tür karakterde aga
dediğimi anlamadın raci ekibiyle ilk seneki vadinin değişik versiyonunu verdi bize seyirci yedi mi bence ham diye yuttu
3-4 bölüme istediğin aksiyonu bulursun aga çünkü sektör bunu gerektiriyor hep erkeklere yönelik bir dizi olmamalı bayanlara o yüzden hitap etmeleri gerekiyor raci bütün kitleyi çekti ve şimdi yayacak aksiyonu aga ilerleyen bölümlerde vadinin çakması mı yoksa vadiden alakasız olduğunu anlayacaksın
eskiden para mı vardı tam tersi şimdi paranın kralı var raci de istesene kralını oynatırAma eminim zamanla kadro daha da güçlenecektir. Bu da parayla oluyor eski Vadi'de 40 tane oyuncu vardı, bu kadar oyuncuyu bir araya toplamak kolay değil. Eskisi gibi reytingde yok. Nasıl para kazanıpta bu kadar kişiye ödeme yapacaklar bunlar da düşünülmeli.
Konseyde gördüğün adamların hepsi tiyatro oyuncusu 3 kuruş paraya oynuyorlardı. Bir Mehmet Karahanlı ve Aslan Bey vardı şöhretli isim. Başka kimi tanıyorduk hiçbirini. Hepsi Vadi sayesinde şöhrete kavuştular. Memati dediğimiz adam ilk başlarda Çakır'ın yanında figüranlık yapıyordu. Şimdi transfer etmeye kalksan bölüm başı 40 bin lira ister kolay değil yani. Veya hiç tanınmamış yüzler bulmak lazım. O da kolay değil. vadiye bile kaç sezondur anca bir Ertan Saban'ı bulabildik, Tilki Andrei'de eski isim zaten.eskiden para mı vardı tam tersi şimdi paranın kralı var raci de istesene kralını oynatır
oyuncu ve karakter açısından çok yetersiz