Sen gidince ötede kaldı hayat diyor, kırılıp tuz buz olup toparlanamadığını söylüyor aşkın. Daha ne desin arkadaş. Sırf size inat bu şarkımdan vazgeçmeyeceğim. Yıldırma politikanız işe yaramayacak![]()
Aferin Sıla'ya.
Sen gidince ötede kaldı hayat diyor, kırılıp tuz buz olup toparlanamadığını söylüyor aşkın. Daha ne desin arkadaş. Sırf size inat bu şarkımdan vazgeçmeyeceğim. Yıldırma politikanız işe yaramayacak![]()
Hee bu arada şuan bu yarışmadaysan hala sevinme çünkü finalde olamayacaksın.Aferin Sıla'ya.![]()
En fazla 7. hafta.Hee bu arada şuan bu yarışmadaysan hala sevinme çünkü finalde olamayacaksın.![]()
Hee bu arada şuan bu yarışmadaysan hala sevinme çünkü finalde olamayacaksın.![]()
En fazla 7. hafta.![]()
Ne güzel dedin hayır biraz şişirdiler güzel güzel diye havalandı bu daEn fazla 7. hafta.![]()
Ben değil halkHadi yaa. Sen mi karar veriyorsun.
Ok.
Kardeş sende alınıyon he burda dalaşıyoz birşey yk yani şakalaşıyoz.Hadi yaa. Sen mi karar veriyorsun.
Ok.
Ne güzel dedin hayır biraz şişirdiler güzel güzel diye havalandı bu da
Ben değil halk![]()
Hiç işte o bize dediğinde bir şey yok biz bir şey yapıncaKardeş sende alınıyon he burda dalaşıyoz birşey yk yani şakalaşıyoz.![]()
Çoğunluk ilk sezonHalk ilk sezon ki halk değil. Umarim seni hayal kırıklığına uğratmazlar.![]()
Oda doğru hatırlıyorsan 2. sezon Yalın Ceceli Mustiye her zaman 5 arası veriyordu bu sezon karşılığını alacak.Hiç işte o bize dediğinde bir şey yok biz bir şey yapınca
Çoğunluk ilk sezonben ilk sezon şampiyon oldum zaten 3.sezon da oldum bu sezon olamasam üzülürüm ama çokta umrumda olmaz çünkü 2 şampiyonluğum var sen olamazsan kendinde suç ara
![]()
Oda doğru hatırlıyorsan 2. sezon Yalın Ceceli Mustiye her zaman 5 arası veriyordu bu sezon karşılığını alacak.![]()
Bu hafta kötümüyüm yani.İftira atma bee. Yalın'a iyu veriyordum.@Bully
Sandal'ada bu sezon çok iyi veriyorum çünkü cidden ilk sezonun çok ötesinde şarkılar kullanıyor. Ceceli'de geçen hafta iyi gelmişti. Her zaman hakkını veririm ben.![]()
Bu hafta kötümüyüm yani.![]()
Bencede final alır gibisin o zamanayoll musti herkesmi mustiye sahip çıkalım
bu sezon kurallar değişti cnm artık ilk 4 sırada yer alanlar final puanları alıyor
kendi açımdan iyi bir ilk 3 hafta geçirdim sıralama olarak hep rahat yerlerde bulundum 4 final puanımda var inş haftalar geçtikçe daha iyi olucaz bu sezon zaten son olucak gibi bari uzun haftalar kalıp tadını çıkaralım ayoll![]()
Bu hafta kıpır kıpır bir şarkıyla, Atiye ile kopmaya gidiyoruz, hepiniz davetlisiniz. Yüksek puanlarınızı getirmeyi unutmayın.
bizimle değılsınBu hafta kıpır kıpır bir şarkıyla, Atiye ile kopmaya gidiyoruz, hepiniz davetlisiniz. Yüksek puanlarınızı getirmeyi unutmayın.
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @-potterhead- @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Aa güzelim şarkıya jüriden bi 22.[emoji18] [emoji18]2 alırsın![]()
Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ssİftira atma bee. Yalın'a iyu veriyordum.@Bully
Sandal'ada bu sezon çok iyi veriyorum çünkü cidden ilk sezonun çok ötesinde şarkılar kullanıyor. Ceceli'de geçen hafta iyi gelmişti. Her zaman hakkını veririm ben.![]()
Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ss
Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ss