MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Sen gidince ötede kaldı hayat diyor, kırılıp tuz buz olup toparlanamadığını söylüyor aşkın. Daha ne desin arkadaş. Sırf size inat bu şarkımdan vazgeçmeyeceğim. Yıldırma politikanız işe yaramayacak :D

Aferin Sıla'ya.:A

Kardeş sende alınıyon he burda dalaşıyoz birşey yk yani şakalaşıyoz. :D
Hiç işte o bize dediğinde bir şey yok biz bir şey yapınca :A

Halk ilk sezon ki halk değil. Umarim seni hayal kırıklığına uğratmazlar.:)
Çoğunluk ilk sezon :A ben ilk sezon şampiyon oldum zaten 3.sezon da oldum bu sezon olamasam üzülürüm ama çokta umrumda olmaz çünkü 2 şampiyonluğum var sen olamazsan kendinde suç ara :A

Hiç işte o bize dediğinde bir şey yok biz bir şey yapınca :A

Çoğunluk ilk sezon :A ben ilk sezon şampiyon oldum zaten 3.sezon da oldum bu sezon olamasam üzülürüm ama çokta umrumda olmaz çünkü 2 şampiyonluğum var sen olamazsan kendinde suç ara :A
Oda doğru hatırlıyorsan 2. sezon Yalın Ceceli Mustiye her zaman 5 arası veriyordu bu sezon karşılığını alacak. :A

Oda doğru hatırlıyorsan 2. sezon Yalın Ceceli Mustiye her zaman 5 arası veriyordu bu sezon karşılığını alacak. :A

İftira atma bee. Yalın'a iyu veriyordum.:F @Bully
Sandal'ada bu sezon çok iyi veriyorum çünkü cidden ilk sezonun çok ötesinde şarkılar kullanıyor. Ceceli'de geçen hafta iyi gelmişti. Her zaman hakkını veririm ben.:)

ayoll musti herkesmi mustiye sahip çıkalım :A:A:A

bu sezon kurallar değişti cnm artık ilk 4 sırada yer alanlar final puanları alıyor :F

kendi açımdan iyi bir ilk 3 hafta geçirdim sıralama olarak hep rahat yerlerde bulundum 4 final puanımda var inş haftalar geçtikçe daha iyi olucaz bu sezon zaten son olucak gibi bari uzun haftalar kalıp tadını çıkaralım ayoll :A:A:A
Bencede final alır gibisin o zaman :D neyse çaktırmayalım :A

İftira atma bee. Yalın'a iyu veriyordum.:F @Bully
Sandal'ada bu sezon çok iyi veriyorum çünkü cidden ilk sezonun çok ötesinde şarkılar kullanıyor. Ceceli'de geçen hafta iyi gelmişti. Her zaman hakkını veririm ben.:)
Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ss

Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ss

Ceceli'ye göre iyiydi.:F

Ceceli'ye göre iyiydi.:F