MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Bizimde çok iyi parçalarımız var. :D

Kumsalda
Here ı m
Ewery Way That I Can
Aşk
Söz Bitti
Vur Yüreğim
Aldırma Deli Gönlüm
Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam
Yalnızlık Senfonisi
Aslolan Aşktır
Sevdam Ağlıyor

:A

şebnem bu hafta elendi benim gözümde eğer 10.haftaya kalabilirse 10.haftadan sonra krıtık bir haftada orta derece bir parça sürmek zorunda kalıcak tahminimce 10 ve 15 hafta arasında elenicek işte o hafta erkekler ağlamazı kullanması gerekicekti o boşluk dolmaz yanı boşa uğraşmayın aynı şey burcu güneş ve serdar ortaç içidne geçerli ayy diğerleri neysede burcuda bitirdi kendisini keşke iki şarkıcıyıda yöneltebilme kuralı olsaydı:F:F:F

Kız 11 tane çok iyi şarkı saydım bak ya şu 3,4,5 te elenecek ya da 15 16 lara kadar gidecek :A

Ama neyse haklısın :D

şebnem bu hafta elendi benim gözümde eğer 10.haftaya kalabilirse 10.haftadan sonra krıtık bir haftada orta derece bir parça sürmek zorunda kalıcak tahminimce 10 ve 15 hafta arasında elenicek işte o hafta erkekler ağlamazı kullanması gerekicekti o boşluk dolmaz yanı boşa uğraşmayın aynı şey burcu güneş ve serdar ortaç içidne geçerli ayy diğerleri neysede burcuda bitirdi kendisini keşke iki şarkıcıyıda yöneltebilme kuralı olsaydı:F:F:F
Abartma yahu Şebnem'in bir sürü şarkısı var bu şarkısı o kadar da güzel değil zaten :D

Hahaha onu biliyorum :D şarkıyı diyorum :A 10 un altında kalmadıysa sıkıntı yoktur :D

Bizimde çok iyi parçalarımız var. :D

Kumsalda
Here ı m
Ewery Way That I Can
Aşk
Söz Bitti
Vur Yüreğim
Aldırma Deli Gönlüm
Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam
Yalnızlık Senfonisi
Aslolan Aşktır
Sevdam Ağlıyor

:A

İğrenç bir liste :F

Bu Böyle
Açık Adres
Rengarenk
Yanarım
Bir Damla Gözlerimde
Kendime Yeni Bir Ben Lazım
Koparılan Çiçekler
Bir Çaresi Bulunur

bunları saymamış neleri saymış :F

Abartma yahu Şebnem'in bir sürü şarkısı var bu şarkısı o kadar da güzel değil zaten :D

Hahaha onu biliyorum :D şarkıyı diyorum :A 10 un altında kalmadıysa sıkıntı yoktur :D
ayoll diğerleri acemi ama sen bari yapma koskoca tarkan neden elendi sanıyorsun sen seni gidi fındık kıran parçasını erken kullandığı için elendi koskoca tarkan bile o şarkının boşluğunu dolduramadı hepimiz elendiği hafta dedikki o şarkıyı neden erken kullandın yanı o boişluk dolmuyor hadi diğerleri acemi ama sen bari yapma cnm 2 kez şampiyon olmussun
:F:F:F