MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Bu hafta finale havlu atanlar bile oldu :A Yarışmada ne kadar kalsak kar diye düşünüyorlar sanırım. :F

Aynen mesela @batuhankaralar kendi kendini bitirdi.Aslında bitirmedi.Şebnem in çok çok iyi şarkıları var.Sadece bu biraz daha saklanılabilirdi.10.luğu beğenmemiş diye bu kullanılmaz :F

ayoll ben emreye bu şarkıyı önermiştim elendiği hafta dedimki bu şarkıyı kullan oda kullanmadı gitti düşük şarkı kullandı elendi eğer bu şarkıyla katılıp kalsaydı yarışmada sonradan musti ve tarkanın eleniğice bir ortamda yıldız ceceliyi yiyip yarı final görebilirdi bu şarkıyı kullanmadığı için bir fırsatı kaçırdı yani çocuk laftan anlamıyorki
:F:F:F
Bu sefer de çok acele etmiş ama. :F Aşk Laftan Anlamaz ki Yıldız'ın en sağlam slowlarından biri 2.haftadan kullanılacak bir şarkı değil bence çeyrek finale saklanabilirdi. Delikanlım ve Çabuk Olalım Aşkım şarkıları da var eli baya güçlü olurdu ilerde neyse kendi bileceği iş ne diyelim. :A

Herkes nereye kadar gidersek gidelim diyor bizim final hedefimiz var . Emre manyağı Yıldız yerine Kıraçla yarışsaydı final şansı olurdu. :X
ayyyyyy kıraçıda beni dinlemedi elendi kıraçtada dedim ben bu şarkıyı kullanma orjinalini kullan dedim yine beni dinlemedi elendi kadın sözü dinlemezsen böyle olur işte
:F:F:F

Aynen mesela @batuhankaralar kendi kendini bitirdi.Aslında bitirmedi.Şebnem in çok çok iyi şarkıları var.Sadece bu biraz daha saklanılabilirdi.10.luğu beğenmemiş diye bu kullanılmaz :F
Sabretmesini bileceksin. Ben Yalın'la 3, Serdar'la 4.haftadan itibaren açılmıştım öyle hemen sonuç almaya çalışırsan hata yaparsın All-Star'da herkesin hedefi final olmalı yani kısa vadeli değil uzun vadeli hareket edeceksin. :A

Sabretmesini bileceksin. Ben Yalın'la 3, Serdar'la 4.haftadan itibaren açılmıştım öyle hemen sonuç almaya çalışırsan hata yaparsın All-Star'da herkesin hedefi final olmalı yani kısa vadeli değil uzun vadeli hareket edeceksin. :A

Ama Şebnem in en az 10 tane daha çok iyi şarkısı var :A

Yalnız
Ünzile
Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler
Hoşçakal
Sil Baştan
Mayın Tarlası
Sigara
Çakıl Taşları
Can Kırıkları
Masum Değiliz

Bu sefer de çok acele etmiş ama. :F Aşk Laftan Anlamaz ki Yıldız'ın en sağlam slowlarından biri 2.haftadan kullanılacak bir şarkı değil bence çeyrek finale saklanabilirdi. Delikanlım ve Çabuk Olalım Aşkım şarkıları da var eli baya güçlü olurdu ilerde neyse kendi bileceği iş ne diyelim. :A
siz yıldızın çeyrek finale çıkabileceğine inanıyormusunuz:A

Yalnız
Ünzile
Hoşçakal
Sil Baştan
Mayın Tarlası
Sigara
Çakıl Taşları
Can Kırıkları
Masum Değiliz
şebnemin listesi dahada uzar:D

siz yıldızın çeyrek finale çıkabileceğine inanıyormusunuz:A
Pek inanmıyorum ama şansını deneyebilirdi yani. :F İlk haftadan Sana Değer, ikinci haftadan Aşk Laftan Anlamaz Ki'yi kullanarak zaten çok az olan şansını tamamen tüketti. :D

@Bully aynen Yıldız ı nasıl çeyrek finalde görüyonuz sadece 5-6 tane en iyi şarkısı var 2 sini kullandı bile :F

Bu Aşk Fazla Sana filan da var :A
Ben çeyrek finalde görmüyordum zaten ama zorlayabilirdi yani. :D

Yalnız
Ünzile
Hoşçakal
Sil Baştan
Mayın Tarlası
Sigara
Çakıl Taşları
Can Kırıkları
Masum Değiliz
ayolll bu hafta kullandığı şarkının yerine krıtık bir haftada düşük bir şarkı koyucak yanı şebnem hangi hafta elenirse bizim söyliceğimiz söz şu olucak erkekelr ağlamazı neden erken kullandın biz sana demedikmi oyüzden şebnemde kendisini bu hafta bitirdi istediği kadar iyi şarkısı olsun erkekler ağlamazı kullanamsı gereken krıtık bir haftaya düşük bir şarkı seçmek zorunda kalıcak ve güle güle şebnem diyecez ayy sonrada erkekler ağlamazı neden 2.hafta kullandın diyecez şebneme geçmiş olsun yanı tecrübeli olmak başka birşey:A

ayolll bu hafta kullandığı şarkının yerine krıtık bir haftada düşük bir şarkı koyucak yanı şebnem hangi hafta elenirse bizim söyliceğimiz söz şu olucak erkekelr ağlamazı neden erken kullandın biz sana demedikmi oyüzden şebnemde kendisini bu hafta bitirdi istediği kadar iyi şarkısı olsun erkekler ağlamazı kullanamsı gereken krıtık bir haftaya düşük bir şarkı seçmek zorunda kalıcak ve güle güle şebnem diyecez ayy sonrada erkekler ağlamazı neden 2.hafta kullandın diyecez şebneme geçmiş olsun yanı tecrübeli olmak başka birşey:A

Ya bu şarkıyla elenirse :F Ama Şebnem in düşük şarkısı yoktur :F

Ya bu şarkıyla elenirse :F Ama Şebnem in düşük şarkısı yoktur :F
şebnem bu hafta elendi benim gözümde eğer 10.haftaya kalabilirse 10.haftadan sonra krıtık bir haftada orta derece bir parça sürmek zorunda kalıcak tahminimce 10 ve 15 hafta arasında elenicek işte o hafta erkekler ağlamazı kullanması gerekicekti o boşluk dolmaz yanı boşa uğraşmayın aynı şey burcu güneş ve serdar ortaç içidne geçerli ayy diğerleri neysede burcuda bitirdi kendisini keşke iki şarkıcıyıda yöneltebilme kuralı olsaydı:F:F:F