Bence 2 şarkıyıda erken kullandı hop falan.ayoll diğerleri acemi ama sen bari yapma koskoca tarkan neden elendi sanıyorsun sen seni gidi fındık kıran parçasını erken kullandığı için elendi koskoca tarkan bile o şarkının boşluğunu dolduramadı hepimiz elendiği hafta dedikki o şarkıyı neden erken kullandın yanı o boişluk dolmuyor hadi diğerleri acemi ama sen bari yapma cnm 2 kez şampiyon olmussun
Şebo'nun daha birçok güzel şarkısı var bu şarkıyı yollaması eksi vermeyecektir diyorumayoll diğerleri acemi ama sen bari yapma koskoca tarkan neden elendi sanıyorsun sen seni gidi fındık kıran parçasını erken kullandığı için elendi koskoca tarkan bile o şarkının boşluğunu dolduramadı hepimiz elendiği hafta dedikki o şarkıyı neden erken kullandın yanı o boişluk dolmuyor hadi diğerleri acemi ama sen bari yapma cnm 2 kez şampiyon olmussun
Fark-ı 2.sezon @Çiğdem- @EFE UYSALİlk onda :
1.sezondan 4 ,
2.sezondan 5,
3.sezondan ise 1 isim var
Sen 2.sezonda yarışmıyordun ama o ortamı tatmadın.Melun benide etiketlesene.
Sen 2.sezonda yarışmıyordun ama o ortamı tatmadın.
Burcu'dur muhakkak. Serdar o şarkıyla nasıl ilk 10 dışında kalır.3. sezondan 1miş.
Fark-ı 2.sezon @Çiğdem- @EFE UYSAL
ayyyyyyyyy sana ağzının payını verdi @Bully şuanŞebo'nun daha birçok güzel şarkısı var bu şarkıyı yollaması eksi vermeyecektir diyorum
Olmayadabilir Serdar şarkısı çok itici geldi bana.Burcu'dur muhakkak. Serdar o şarkıyla nasıl ilk 10 dışında kalır.
ayyyyyyyyy sana ağzının payını verdi @Bully şuan
Geçen sezon iyi vermişsin ama o şarkıya. 6 üzerinden 4 falandı sanırım.Olmayadabilir Serdar şarkısı çok itici geldi bana.