- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
2.si Allstarın en büyük favorisi son şarkısı ile bile elenmeyen Sertab'dır @Çiğdem-
Yine thug life gelsin o zaman Demet de son şarkısıyla çıktı ama senden daha iyi derece aldı
2.si Allstarın en büyük favorisi son şarkısı ile bile elenmeyen Sertab'dır @Çiğdem-
şebnemde 1.sezondan değilmi yanı 2.sezon yarışamcıları daha başarılı olucaz o bakımdanHahaha ne alaka kız.
Recap çok kötü seçilmiş.Geçen sezon iyi vermişsin ama o şarkıya. 6 üzerinden 4 falandı sanırım.
Yine thug life gelsin o zaman Demet de son şarkısıyla çıktı ama senden daha iyi derece aldı
Onu da mı ben seçeyim of Yıldırım melunu of.Recap çok kötü seçilmiş.
Bunlar ne anlarlar güzellikten Cengizcim ilk sezon efsaneydik sonrakiler taklitlerimiz oldular@denizz19 ilk dördün hepsi 1.sezondan bunlar hala fark-ı 2.sezon diyor
Onu da mı ben seçeyim of Yıldırım melunu of.
O öylesine yarışıyor sallıyor şarkıları.Onu da mı ben seçeyim of Yıldırım melunu of.
Sen mi seçtin bu recapı 😱Bana hep 1 dakika seç dedi
Sen mi seçtin bu recapı 😱
ayoll burda tecrübesine yakısmayan konusan sensin cnm geriye güzel şarkı kalms olabilir ama böyle şarkıların yeri dolmuyor tarkan kuzu kuzu ile elendi kötü parçamıydı hayır ama seni gii fındık kıran parçasını erken harcamasaydı çeyrek finalin yeri o parçaydı ve elenmezdiÖf saf saf konuşma
Sabahtan beri aynı şeyleri yazıyon uzattıkça uzattın @Arslan Bey ile akrabalığın var mıayoll burda tecrübesine yakısmayan konusan sensin cnm geriye güzel şarkı kalms olabilir ama böyle şarkıların yeri dolmuyor tarkan kuzu kuzu ile elendi kötü parçamıydı hayır ama seni gii fındık kıran parçasını erken harcamasaydı çeyrek finalin yeri o parçaydı ve elenmezdi
musti tesir altındayla elendi kötü parçamıydı hayır ama pazara kadarı erken harcamıstım 12.haftanın yeri pazara akdardı yeri dolmadı her şarkının bir yeri var o yer dolmuyor şebnemde elendiği hafta erkekler ağamzı o hafta kullanamadı için elenicek az tecrübene yakısır birşeyler anlat acemileri cesaretledirmek yerine onalra bilgi ver tecrübe dağıt
Serdar'ımı kimlere verdik biz Zaten sevmiyor da gıcıklığına en iyi şarkılarını kullanacak sanırım başlarda.Hayır hep ilk 1 dakika seç dedi
Serdar'ımı kimlere verdik biz Zaten sevmiyor da gıcıklığına en iyi şarkılarını kullanacak sanırım başlarda.
ayyy senden bu sezon birşey olmayacak anlaşıldı final hayal sen bildikelrini unutmussunSabahtan beri aynı şeyleri yazıyon uzattıkça uzattın @Arslan Bey ile akrabalığın var mı
Ee verseydin ya ona o zaman
Onla ilk sen konuştun ama ben değil eskici'nin istediğini bilmiyordum ben.Sen verdin yalnız serdar ı yıldırıma ben değil
Evet bencede finallere kalamaz.ayyy senden bu sezon birşey olmayacak anlaşıldı final hayal sen bildikelrini unutmussun
bunakkk