Yazdım ya Katy Perry diye.hangisiydi unuttum![]()
Yazdım ya Katy Perry diye.hangisiydi unuttum![]()
şarkıyı unutmuşumYazdım ya Katy Perry diye.I kıssed a girl.
![]()
10-15 mi? 15-20 arası olsun.şarkıyı unutmuşumEn iyi şarkılarından biri, severim ben 10-15 arası gelip gidebilir diğer şarkılara bağlı olarak
![]()
Katy'nin tarzını pek sevmiyorum ondan10-15 mi? 15-20 arası olsun.Seviyorum şarkıyı diyorsun çünkü.
![]()
Genel olarak "ayesim/eyesim" takısı zaten sana uygun değil.Kötüdür demiyorum. Hiç onları dinleyesim, orada iyi güzel şeyler var mı diye arayasım, gezinesim, dinleyesim gelmiyor yani. 😵
Ama en azından Türkiye'de neredeyse hepsi kötü diyebilirim.
Her hafta yaptıysan tamam, öyle arada bir yapmak artistlik demek yani![]()
Daha dinlemedim.
Katy'nin tarzını pek sevmiyorum ondanÇok iyi şarkılar var hem
@GunesinOglu recap hangi gün yayınlanacak?
@sokak sanati geçen hafta 20+ vermiştim ama bu hafta Anti-Taylor'luga doğru gitmen düşünduruyor.![]()
BakıcazRiri'nin tarzını sevdiğin belli ben bu hafta 20-24 arası olur mu acaba.
Way bee. Dünkü Taylor'a Riri'yitercih edeceksin haa.![]()
Genel olarak "ayesim/eyesim" takısı zaten sana uygun değil.İki hava da mı atmıyalım.
Daha dinlemedim.![]()
Buraya bir yorum yaparsan öyle kolay kolay kurtaramazsın kendini.Yeter, sorup durmayın lan.![]()
Beğenmemiş işte anlamadın mıBuraya bir yorum yaparsan öyle kolay kolay kurtaramazsın kendini.![]()
Öyle bir şey demedi seni beğenmemiş sen kendi derdine yan.Beğenmemiş işte anlamadın mı![]()
Sor bakam beğenmiş mi bir dahaÖyle bir şey demedi seni beğenmemiş sen kendi derdine yan.![]()
Yok bir kez sordum bana patladı bir daha işim olmaz.Sor bakam beğenmiş mi bir dahaBeğenmesse beğenmez.
![]()
Hayır tabii ki.Riri'nin tarzını sevdiğin belli ben bu hafta 20-24 arası olur mu acaba.
Way bee. Dünkü Taylor'a Riri'yitercih edeceksin haa.![]()
Hayır tabii ki.![]()
Sen benimkini beyendin mi bakalim?Haahhh şöyle ayık olalım
Riri yine bir parça üzerinde çalışıyormuş. Albümün en iyi parşasıymış galiba.![]()
Sen benimkini beyendin mi bakalim?
Ohoo BBHMM gibi kliple batirmasinda.
o şarkinin klipinin izlenme sayisina bak.![]()