MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Evet ilginçmiş. :A O değil de herkes senin puanını merak ediyor hayır öyle dışardan müzikten çok anlıyormuşsun gibi de gözükmüyorsun ama nedense sormam gerektiğini hissediyorum şahsen. :D
Ben her müziği dinlemem, popülerlerin hiçbirini dinlemem, (-anti-popülerlik, kesin bi bozukluktur bu da :D) o yüzden de hiç o alanlarda bulunmuyorum forumda, doğal o tür bir izlenimin olması.
Bu yarışma için sırf Excel dosyası oluşturup tablo şeklinde tutuyorum, puan verip sıralıyorum. Böyle jüriyi bulamazsın bi daha @GunesinOglu :D

Ben her müziği dinlemem, popülerlerin hiçbirini dinlemem, (-anti-popülerlik, kesin bi bozukluktur bu da :D) o yüzden de hiç o alanlarda bulunmuyorum forumda, doğal o tür bir izlenimin olması.
Bu yarışma için sırf Excel dosyası oluşturup tablo şeklinde tutuyorum, puan verip sıralıyorum. Böyle jüriyi bulamazsın bi daha @GunesinOglu :D
Olmayan bir bozukluğun var mı acaba. 😱 Bana saçma geldi popüler demek tamam en iyi demek değil ama içlerinden muhakkak hoşuna gidecek şarkı çıkar. :bilmem:

Peki sen benim gibi PowerPaint'ten rengarenk grafikli puan durumu yaptın mı? Benim gibisi olamaz. :love1:

Olmayan bir bozukluğun var mı acaba. 😱 Bana saçma geldi popüler demek tamam en iyi demek değil ama içlerinden muhakkak hoşuna gidecek şarkı çıkar. :bilmem:

Peki sen benim gibi PowerPaint'ten rengarenk grafikli puan durumu yaptın mı? Benim gibisi olamaz. :love1:
Kötüdür demiyorum. Hiç onları dinleyesim, orada iyi güzel şeyler var mı diye arayasım, gezinesim, dinleyesim gelmiyor yani. 😵
Ama en azından Türkiye'de neredeyse hepsi kötü diyebilirim.
Her hafta yaptıysan tamam, öyle arada bir yapmak artistlik demek yani :T:

@S.G.A.T. bu hafta bomba bi şarkı secmissin bence. Rock sevmeyenlerden dahi yüksekpuan alacaksın diye düşünüyorum. Bende zirveyi verebilirim. İki şarkı arasındayım şu an.

@denizz19 yolladılar da okuldayım.Ayrıca diğer yarışmaların yanında buna yavaş demeniz ne bileyim saçma geldi

@S.G.A.T. Bence bu yorumlardan sonra değiştir