Ben her müziği dinlemem, popülerlerin hiçbirini dinlemem, (-anti-popülerlik, kesin bi bozukluktur bu da ) o yüzden de hiç o alanlarda bulunmuyorum forumda, doğal o tür bir izlenimin olması.Evet ilginçmiş. O değil de herkes senin puanını merak ediyor hayır öyle dışardan müzikten çok anlıyormuşsun gibi de gözükmüyorsun ama nedense sormam gerektiğini hissediyorum şahsen.
Olmayan bir bozukluğun var mı acaba. 😱 Bana saçma geldi popüler demek tamam en iyi demek değil ama içlerinden muhakkak hoşuna gidecek şarkı çıkar.Ben her müziği dinlemem, popülerlerin hiçbirini dinlemem, (-anti-popülerlik, kesin bi bozukluktur bu da ) o yüzden de hiç o alanlarda bulunmuyorum forumda, doğal o tür bir izlenimin olması.
Bu yarışma için sırf Excel dosyası oluşturup tablo şeklinde tutuyorum, puan verip sıralıyorum. Böyle jüriyi bulamazsın bi daha @GunesinOglu
Kötüdür demiyorum. Hiç onları dinleyesim, orada iyi güzel şeyler var mı diye arayasım, gezinesim, dinleyesim gelmiyor yani. 😵Olmayan bir bozukluğun var mı acaba. 😱 Bana saçma geldi popüler demek tamam en iyi demek değil ama içlerinden muhakkak hoşuna gidecek şarkı çıkar.
Peki sen benim gibi PowerPaint'ten rengarenk grafikli puan durumu yaptın mı? Benim gibisi olamaz.
TarkanKötüdür demiyorum. Hiç onları dinleyesim, orada iyi güzel şeyler var mı diye arayasım, gezinesim, dinleyesim gelmiyor yani. 😵
Ama en azından Türkiye'de neredeyse hepsi kötü diyebilirim.
Her hafta yaptıysan tamam, öyle arada bir yapmak artistlik demek yani
Kaç kere dicem la, Tarkan'ı sevmiyorum.Tarkan
Megastari sevmemek ilgincmisKaç kere dicem la, Tarkan'ı sevmiyorum.
Daha dinlemedim, ama 1'in sahibi belli gibiMegastari sevmemek ilgincmis
Bari antilik yapıp 1 falan verme
Güzel şeyler bekleyebilirsin benden.
Daha dinlemedim, ama 1'in sahibi belli gibi
Güzel şeyler bekleyebilirsin benden.
Ben yavaş demedim ama şarkıların yollanma süresi 1 gün olmalı dedim hemen tribe girme.@denizz19 yolladılar da okuldayım.Ayrıca diğer yarışmaların yanında buna yavaş demeniz ne bileyim saçma geldi
Hangisi?
hangisiydi unuttumArkadaşlar benim şarkımı nasıl buldunuz? (Katy Perry)
Herkes birbirine yorum yapıyor birazda bana yapın.