MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

sezen aksu gerçekten çok güçlü bir rakip @mrt-06 şarkı sıkıntında yok @Bully @denizz19 sizlerde forum üyelerinin çok çok sevdiği şarkıcılarla kaıtlıyorsunuz yalın ve sıla çok seviliyorlar tarkan final puanı alamasada bir tarkan tehrikeside hep olucak @Maskeli Fedai hande yener tehditide var @EnveR yani zaten yarışma başlamadan rakip gördüğüm ağır toplar bunlardı bakalım hangileriyle baş edebilicez mustimle birlikte çünkü baya ağır toplar var yarışmada ilk haftadan çeyrek finalist hadise elendi all starın nekadar zorlu geçiceği ortada daha ilk haftadan :F:F:F

herkese başarılar ben bilgisayardan eşkiya izlemeye gidiyorum babam basket izliyor adamın maçı bitiyor bu sefer basketi baslıyor vlla basket maç izleyen koca ile asla evlenmeyecem:F:F görüşürüz şimdirik :F:F:F

18. olarak beklediğim gibi gitmemişim, ama kötü de sayılmaz. Gelecek hafta daha iyi bir sırada olurum umarım. Güzel puan verenlere teşekkür ederim, vermeyenler ise umarım gelecek haftaki şarkımı beğenirler.

Sezen Aksu (@mrt-06), Sıla (@denizz19) ve Yalın (@Bully)'ı tebrik ederken Hadise (@hayret bi şey) için üzüldüğümü de söylemek istiyorum. Hadise'nin bu kadar erken elenmesini hiç ama hiç beklemiyordum açıkçası.

Kısacası All Star'da ilk haftayı geride bıraktık, bakalım bundan sonra neler olacak? :)

@Amoureux bir turlu yüksek puan vermedin :(
Tarkan'ın şarkıları çok dandik. :D

Aslında bu haftaki şarkım senlik değilmiş ya baktım da. :F Offf yine kötü puan vercen ama 3. haftada iyi gelir gibi. Sezen Aksu - Vay (3. hafta şarkım. .ss) Malum sende depresiflik var bu şarkı tam senlik. :Z

Çok da kötü vermedim sanki? (b)
Sen böyle konuşmaya devam et, ben sana çok güzel puanlar veririm :T:

Sanırım bir tek @yigit_00 'a teşekkür etmedim.:bhr: İyi almışım senden de zaten bekliyordum.:Z

İlk haftayı ortalama atlatmışım hiç finaliste yakışır değil.:A Zaten böyle böyle finale gitmiştim yine aynısını yapacağım İnşallah.:Z

@mrt-06 ve denizz19 yine başladılar final puanı almaya.:F
@EnveR sana da tebrikler. Çok iyi başladın. @Bully sen nasıl aldın final puanı.:A All Star'da biraz düşmen lazımdı.:F Haftaya bu listeye bende girerim umarım.:Z