MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

1.sezonun çeyrek finalistini ilk haftadan eleyerek başladık all stara ayyy bomba gibi başaldı all star diğer haftalar neler olucak çok yan yanacak vlla
:F:F:F

Ay 23. oldum .Ben ilk 15 içinde olurum diyordum.:A
@mrt-06 çok sevindim zaten biliyordum 1. olacağını gerçi bana 4 verdin ama şarkın ve klibin çok iyiydi.
@hayret bi şey senin için de üzüldüm Hadise'nin iddialı şarkıları vardı aslında.
@Bully Yalın tozu dumana katmış.
Haftaya telafi ederim takma 4'e. :A Tabii şarkın iyi olursa. :D

Aslında elenmeyi beklemiyordum. ilk 18'e falan girerim diye düşünmüştüm ama olmadı. Bu sezon şampiyon olmak için katılmadım ama hedefim son 8'e falan girebilmekti. Bilgisayarımdaki dosyada hangi hafta hangi şarkıyı vereceğimin listesi vardı. Hatta paylaşayım ;

1. Superman

2. Düm Tek Tek

3. Prenses

4. Aşk Kaç Beden Giyer

5. Nerdesin Aşkım

6. Mesajımı Almıştır O

7. Deli Oğlan

8. Yaz Günü

9. Stir Me Up

10. Biz Burdayız

11. Evlenmeliyiz

12. Düşman

13. İstisna

Sondan başlayarak hafta hafta gidecektim. Neyse sağlık olsun herkese teşekkür ederim. Bu yarışmada çok sağlam sanatçılar var. Bu isimleri benim gibi hata yaparak harcamayın :D

@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab
İlk hafta keşke Burjuvayı kullansaydın. :D

Ay 23. oldum .Ben ilk 15 içinde olurum diyordum.:A
@mrt-06 çok sevindim zaten biliyordum 1. olacağını gerçi bana 4 verdin ama şarkın ve klibin çok iyiydi.
@hayret bi şey senin için de üzüldüm Hadise'nin iddialı şarkıları vardı aslında.
@Bully Yalın tozu dumana katmış.
Serdar iyi başlayamamış maalesef dediğim gibi antisi çok ama bende geçen sezon ilk 3 hafta kötü başlamıştım sonradan açılmıştım üzülme sen de toparlarsın. :D