MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

öncelikle kimsenin bilmediği bir parçayla çıktım ama şarkı iyi olduktan sonra ben haftayı atlatacağımı düşünüyordum 20.sırada bitirmişiz 6 şarkıcının üstünde kalmışız haftay atlamak adına biz amacımıza ulaştık @soo @OzaN @S.G.A.T. gibi musti sevenlerden zaten iyi puanlar bekliyordum ayrıca @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06 @Bully @vadikızı @Castei VE @EFE UYSAL ve DİĞER YÜKSEK VERENLER teşekkürler yol haritam için bu önemliydi güzel nojtajı parçalarla yine kullanıcaz 🙂🙂🙂

@mrt-06 @denizz19 @Bully @EnveR final puanı alanlar 3 şampiyon sezen sıla hande 1 tane finalist yalın ağırlıklarını koymuşlar tebrikler 😉😉😉

ikimizde aslında risk almıştık @hayret bi şey benim şansım tuttu ama seninki malesef tutmadı hadise ilk hafta elenecek şarkıcı değildi ama sertapı seçmediğin içinde üzülme seviğimiz şarkıcıları seçmek daha önemli bence amaç eğlenmek geçmiş olsun:(

@mrt-06 tebrik ederim sonuna kadar hakkettin :D

@denizz19 seni de tebrik ederim bilerek 35.oylardan sonra senin sıranı söylemedim 3.ydün yoksa şaşırmazdın :A

@Bully bu şarkıyla alacağını söylemiştim zaten :A

@EnveR Hande yani bu final puanı alacaksın :A

All-Star'ın ilk haftasına 3.sırada başlamak sevindirici güzel puanlar veren herkese teşekkür ederim. :)

@mrt-06 öncelikle seni tebrik ederim. @denizz19 @EnveR sizlere de tebrikler. Üç şampiyon bir finalist ilk 4'te yer almış. :D

@hayret bi şey üzüldüm geçmiş olsun. :( Riskli bir tercih yapmıştın zaten ama ilk sezonun çeyrek finalisti olarak elenmen sürpriz oldu tabii ki. Bu da All-Star'ın ne kadar zorlu geçeceğinin büyük sürprizlere gebe olacağının bir işareti.

Diğer haftalarda neler olacak bakalım :)

Aslında elenmeyi beklemiyordum. ilk 18'e falan girerim diye düşünmüştüm ama olmadı. Bu sezon şampiyon olmak için katılmadım ama hedefim son 8'e falan girebilmekti. Bilgisayarımdaki dosyada hangi hafta hangi şarkıyı vereceğimin listesi vardı. Hatta paylaşayım ;

1. Superman

2. Düm Tek Tek

3. Prenses

4. Aşk Kaç Beden Giyer

5. Nerdesin Aşkım

6. Mesajımı Almıştır O

7. Deli Oğlan

8. Yaz Günü

9. Stir Me Up

10. Biz Burdayız

11. Evlenmeliyiz

12. Düşman

13. İstisna

Sondan başlayarak hafta hafta gidecektim. Neyse sağlık olsun herkese teşekkür ederim. Bu yarışmada çok sağlam sanatçılar var. Bu isimleri benim gibi hata yaparak harcamayın :D

@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab

All-Star'ın ilk haftasına 3.sırada başlamak sevindirici güzel puanlar veren herkese teşekkür ederim. :)

@mrt-06 öncelikle seni tebrik ederim. @denizz19 @EnveR sizlere de tebrikler. Üç finalist bir şampiyon ilk 4'te yer almış. :D

@hayret bi şey üzüldüm geçmiş olsun. :( Riskli bir tercih yapmıştın zaten ama ilk sezonun çeyrek finalisti olarak elenmen sürpriz oldu tabii ki. Bu da All-Star'ın ne kadar zorlu geçeceğinin büyük sürprizlere gebe olacağının bir işareti.

Diğer haftalarda neler olacak bakalım :)

3 şampiyon 1 finalist :A

@hayret bi şey geçmiş olsun büyük şansızlık oldu. :(

Bana yüksek puanlar verenlere teşekkür ederim. :D
Düşük puanlar verenlerde umarım diğer şarkılarımı beğenirler. Çünkü yalan söylemeyeceğim 21.sırada olmayı hak etmiyorum.:T::T:

Ay 23. oldum .Ben ilk 15 içinde olurum diyordum.:A
@mrt-06 çok sevindim zaten biliyordum 1. olacağını gerçi bana 4 verdin ama şarkın ve klibin çok iyiydi.
@hayret bi şey senin için de üzüldüm Hadise'nin iddialı şarkıları vardı aslında.
@Bully Yalın tozu dumana katmış.

Bu hafta elimde başka bir seçenek olmadığı için bu şarkiyi seçmiştim, bu yüzden elenmekten çok korkuyordum. Ama düşündügumden çok çok iyi gitmişim. İyi puan veren herkese çok teşekkürler.
Düşük verenler de umarim önümuzdeki haftalar begenirler.

Üst sıralarda yer alan arkadaşlara tebrikler.

Hadise maalesef yanlış bir seçimle elendi.