Evet öyle olur 7ye kadar durabilirim sonra çıkarımTelefondan bakarsın?![]()
Evet öyle olur 7ye kadar durabilirim sonra çıkarımTelefondan bakarsın?![]()
o kadar da düşük vermedik canım.Ufff ben 19'da burada olabilirim anca. Neyse yarısına yetişiriz artık.
@Billy Kane geçen sezon Rihanna'ya çok yüksek vermiştin by şarkı ile. Yani hayal kırıklığına uğratan beni.
@Titanium sende mi bürütüs. Geçen sezon rep yapmış demiştin ama iyi vermiştin.![]()
o kadar da düşük vermedik canım.hem all-star'dayız, son beşe bile girebilirsin burada.
![]()
Yalın'ı nasıl buldun la sakın çok Yalın buldum falan deme @Reytinger gibi.Oylarımı kullandım kısa bir açıklama yapayım;
En iyi şarkı açık ara tabi ki Demet Akalın idi. Çok beğendiğim bir şarkıyla çıkmış kendisi, zaten şarkılar pek iyi değildi. O nedenle açık ara önde görünüyor.@tolgab
Sertab Erener - Göksel ve Serdar Ortaç da yine listemin üst sıralarında yer aldı.
Mustafa Ceceli ve Mustafa Sandal bu hafta en kötü şarkılarını kullanmışlar bence, yine ortalarda verdim ama daha iyilerini bekliyoruz.
Benden 15in üstünde almış olman lazım şaşıracan.Zaten hep son 5'den gittim.Elenip son 5 diyorsan o biraz zor olmalı.
BBHMM nasıl. Sever misin.
@yigit_00 kankacığım nerdesin oy verdin mi.![]()
Oy verdim tabii kiZaten hep son 5'den gittim.Elenip son 5 diyorsan o biraz zor olmalı.
BBHMM nasıl. Sever misin.
@yigit_00 kankacığım nerdesin oy verdin mi.![]()
Benden 15in üstünde almış olman lazım şaşıracan.![]()
5ten düşük olmasında yeter.Ben seni ilk haftadan şaşırmayacağımAma artık 1 vermek yok.
![]()
Oy verdim tabii kiAma bu sefer öyle ahım şahım bir oy bekleme
![]()
5ten düşük olmasında yeter.İstersen değiştiriyim.
![]()
Miley'i alsaydın her hafta 26 puan garantiydi.Way bé. Besle kargayı oyun gözünü.
Riri'ye ihanet haa. Yabancı şarkı ittifakına darbe haa.
Düşük verdiysen değiştir ama Riri o klipte tüm vücudunu koymuş bence iyiyse kıyma.![]()
Miley'i alsaydın her hafta 26 puan garantiydi.![]()
Bakacam düşük vermemissindir inşallah.Way bé. Besle kargayı oyun gözünü.
Riri'ye ihanet haa. Yabancı şarkı ittifakına darbe haa.
Düşük verdiysen değiştir ama Riri o klipte tüm vücudunu koymuş bence iyiyse kıyma.![]()
Eski sezonların birinde de Miley'i kullansaydın o zaman.All Star bu.Eskilerle yarışmak gerek.
![]()
Bakacam düşük vermemissindir inşallah.![]()
Eski sezonların birinde de Miley'i kullansaydın o zaman.![]()
Bakalım, Sandala kaç verdin Çiko ümitsiz.6'dan yukarı galiba.Yalan olmasın ama öyle hatırlıyorum.
Sen gidip Selena alacağına Miley alaydinHayır kızı birde sevmezsin yani.
![]()
selena meymenetsizini ben almamıştım. Beyoncé'yi almıştım ben.6'dan yukarı galiba.Yalan olmasın ama öyle hatırlıyorum.
Sen gidip Selena alacağına Miley alaydinHayır kızı birde sevmezsin yani.
![]()
selena meymenetsizini ben almamıştım. Beyoncé'yi almıştım ben.![]()
Hatırlamıyorum ki.Selena'yı kim almıştı.Hayır Miley'i niye almadın.
![]()
Hatırlamıyorum ki.
Miley'i almıştım önce. Hatta tüm hafta şarkılarım bile belliydi. @GüneşinOğlu yüzünden Beyoncé ile yarışmıştım.![]()