MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Daha önce öyle mi dedim.:F
Bu kez dinlediğimde hoş geldi kulağıma.:D Sende 2. Kez dinlediğinde daha iyi gelir demiştin galiba:F

Ben uzun uzun yazayım da + bi şeyler kapayım diye yazdım.:F
Evet sadece birkaç gün önce. :F Demedim sanırım öyle bir şey. :F

Neyse önemli sonuç olarak beğendiğine sevindim. :Z Bu arada bu mesajı ben oy vermeden yazman iyi oldu. :A

Zor oldu ve kullandım oyumu.:D

Dinlemekten yoran 14. Sırada ki şarkıcı. @batuhankaralar ne kadar kötü tercih. Anlamsızca bağırmış sadece.:(
@tolgab bu haftalık affet gerçekten itici bir şarkı o.:(
@adımutlulukk orjinaline benzetilmeye çalışılan aşırı çakma bir şarkı. Olmamış.:(

@Billy Kane Gülşen dan dan ile gelse benden bunu alamazdi.
@HachiKo çok sevinecegin bir puan verdim Burcu'ya:D
Sezen'in eğlenceli şarkıları çok hoştur. @mrt-06
Yıldız Tilbe yine ilk haftadan sert girmiş. Baya iyi verdim. @xemrexxx :D
@*YıldırıM* iyi olduğunu söyledim zaten.:Z Elimle iyidir.
@Bully geçen sezon kullandığın şarkılardan çok daha iyisi ile gelmişsin. Verdim iyi puanını.:A
@Harunnn60 Katy iyi destek alacak benden. Sevdiğim bir şarkı zaten.:D
Aklıma @Yiğitt yönettiği Ahmet Kaya'ya verdiğim fazla puan geldi. İyi giriş yapmışsın aşkısı.:bhr:
@vadikızı Bengü'nin en sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş. İyi puan verdim bence.:D
@Ahmad Göksel'imden daha çılgın bir şey isterdim.:( Çok uğraştım yükseltmek için ama mutsuz olacak bir puan vermedim.
@denizz19 klasik Sıla ile gelmiş nazi yerlerde kulak tırmalasada 10+ puan haketmiş bu şarkıyla.:X
@Aserat seni unuttum. Kenan'ın güzel bir şarkısını seçmişsin. Zaten severim enişteyi. Az kalsın tam puan verecektim.:F

Hadise pek tatmin etmedi @hayret bi şey :(
@soo Murat Boz severim ama bu sarki olmamış gibi. Nakarat ağırlıklı recap yapmalısın bence.:(
@Çiğdem- 5+ bir şeyler verdim ama yani recap çok kötü seçilmiş. Hayır ilk başta dinlediğimde hoştu recap kötü geldi kulağıma :(

Unuttuğum var ama yoruldum. Soran olursa açıklarım.:D

@EFE UYSAL senide söyleyeyim iyi değil gibiydi. Biraz nakarat güzel onunla ne kaptıysan artık.:bhr:

Şaka mı. Ben mi.:(

tşk ederim cnm

Zor oldu ve kullandım oyumu.:D

Dinlemekten yoran 14. Sırada ki şarkıcı. @batuhankaralar ne kadar kötü tercih. Anlamsızca bağırmış sadece.:(
@tolgab bu haftalık affet gerçekten itici bir şarkı o.:(
@adımutlulukk orjinaline benzetilmeye çalışılan aşırı çakma bir şarkı. Olmamış.:(

@Billy Kane Gülşen dan dan ile gelse benden bunu alamazdi.
@HachiKo çok sevinecegin bir puan verdim Burcu'ya:D
Sezen'in eğlenceli şarkıları çok hoştur. @mrt-06
Yıldız Tilbe yine ilk haftadan sert girmiş. Baya iyi verdim. @xemrexxx :D
@*YıldırıM* iyi olduğunu söyledim zaten.:Z Elimle iyidir.
@Bully geçen sezon kullandığın şarkılardan çok daha iyisi ile gelmişsin. Verdim iyi puanını.:A
@Harunnn60 Katy iyi destek alacak benden. Sevdiğim bir şarkı zaten.:D
Aklıma @Yiğitt yönettiği Ahmet Kaya'ya verdiğim fazla puan geldi. İyi giriş yapmışsın aşkısı.:bhr:
@vadikızı Bengü'nin en sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş. İyi puan verdim bence.:D
@Ahmad Göksel'imden daha çılgın bir şey isterdim.:( Çok uğraştım yükseltmek için ama mutsuz olacak bir puan vermedim.
@denizz19 klasik Sıla ile gelmiş nazi yerlerde kulak tırmalasada 10+ puan haketmiş bu şarkıyla.:X
@Aserat seni unuttum. Kenan'ın güzel bir şarkısını seçmişsin. Zaten severim enişteyi. Az kalsın tam puan verecektim.:F

Hadise pek tatmin etmedi @hayret bi şey :(
@soo Murat Boz severim ama bu sarki olmamış gibi. Nakarat ağırlıklı recap yapmalısın bence.:(
@Çiğdem- 5+ bir şeyler verdim ama yani recap çok kötü seçilmiş. Hayır ilk başta dinlediğimde hoştu recap kötü geldi kulağıma :(

Unuttuğum var ama yoruldum. Soran olursa açıklarım.:D

@EFE UYSAL senide söyleyeyim iyi değil gibiydi. Biraz nakarat güzel onunla ne kaptıysan artık.:bhr:

Şaka mı. Ben mi.:(
aaa beğendiğini söylemiştin ama :(:(:(

Şarkıma gelen yorumlar hep iyi yönde şu ana kadar sevindirici. :D

İlk dinlediğimde iyi bir nostalji hissi verdi ve derin etkiledi bu sefer olmadı o kadar.:(
diğer şarkılarda rol oynamıştır sağlık olsun cnm en azından öyle kötü puan gelmicek sanırım oda birşeydir söz konusu sen olunca ama benim puanımı görünce utanıcaksın yanı :F

ben yatıyorum herkese iyi geceler saat çok geç olmuş 🙂🙂🙂

Oylarımı kullandım. Şimdi yorum yapmaya kalksam işin içinden çıkamam, bu yüzden herkese bir kez daha başarılar diliyorum. :)

Sıla ile ilgili ortalama yorumlar var halbuki Sıla bu şarkılarla parladı neyse sonuçları bekliyoruz bakalım :)

diğer şarkılarda rol oynamıştır sağlık olsun cnm en azından öyle kötü puan gelmicek sanırım oda birşeydir söz konusu sen olunca ama benim puanımı görünce utanıcaksın yanı :F

ben yatıyorum herkese iyi geceler saat çok geç olmuş 🙂🙂🙂

Artık yavaş yavaş yükselecek.:Z Antiligimi atacam yavaş yavaş.:bhr:

Oylarımı kullandım. Şimdi yorum yapmaya kalksam işin içinden çıkamam, bu yüzden herkese bir kez daha başarılar diliyorum. :)

1 verirsen ilk haftadan çok üzücü olur bak.:( Hayır ben ne güzel puan verdim insan utanma duygusunu göz önünde bulundurularak 10+ vermeli bence.:A

Puan Durumu :

1)211
2)204
3)189
4)188
5)181

22)100
23)93
24)89
25)79
26)64