- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Hee şöyle sözümü dinle.![]()
Ne farkı var alt tarafı 13 DK TV'de bir reklam kuşağı kadar bile değil.O recapın 26 dksını ben hazırlıyorum benZaten 26 dakika nasıl yüklenecek onu hesaplamaya çalışıyorum
Bir buçuk dakika olursa 39 dakika ne demek ya![]()
Ne farkı var alt tarafı 13 DK TV'de bir reklam kuşağı kadar bile değil.![]()
Ben 18 sarki secebildim. 2 haftam iddiali değil. yani ilk 2 hafta maalesef böyle.@Ahmad bir Göksel hayranı olarak sabırsızlıkla şarkını bekliyordum. Kıskanıyorum güzel şarkıdır. Göksel en az orjinali kadar güzel yorumlamıştı, ilk hafta için riskli gibi geldi ama. Herkes çok iddialı şarkılar seçmiş. Umarım ilk haftayı atlatırsın.
Bu arada şarkılar tamamlandı mı? Daha gönderilecek şarkı var mı? Biri bilgilendirirse çok güzel olur![]()
Ben 18 sarki secebildim. 2 haftam iddiali değil. yani ilk 2 hafta maalesef böyle.
ilk hafta için bu sarki ve "karar verdim" arasında kaldim ama emin olamadim ve "kiskaniyorum"u sectim.
Belki de "Karar Verdim" ile degistireyim bilemedim şimdi.
Haftayi atlatmaya yeter bence. Bakalim.Daha iddialı şarkıların ilerleyen haftalara kalması daha doğru gerçi. Bence değiştirme Kıskanıyorum, Karar Verdim'den daha iyi.
Haftayi atlatmaya yeter bence. Bakalim.Daha iddialı şarkıların ilerleyen haftalara kalması daha doğru gerçi. Bence değiştirme Kıskanıyorum, Karar Verdim'den daha iyi.
Bi 8-15 arasi beklerim ilk hafta.Tabi ki
Bu sefer 20 üzerinden![]()
Bi 8-15 arasi beklerim ilk hafta.![]()
@soo Yalın'ın "Kalamadım" şarkısını sever misin![]()
Sana soran olmadı.
Sana soran olmadı.
Ayrıca ben de senin şarkını sevmedim umarım elenmezsin.Klip güzel olmuş gerçi.
![]()
Yabancıların ilk haftadan elenmesini istemediğim için biraz torpil geçebiliriz![]()
Sana soran olmadı.
Ayrıca ben de senin şarkını sevmedim umarım elenmezsin.Klip güzel olmuş gerçi.
![]()
Zaten yabancı şarkı düşmanıyım iyice kinlendirme beni istersen 😎Var ya o şarkıya bir 1 ver intikamını alırıs![]()