MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

@Ahmad bir Göksel hayranı olarak sabırsızlıkla şarkını bekliyordum. Kıskanıyorum güzel şarkıdır. Göksel en az orjinali kadar güzel yorumlamıştı, ilk hafta için riskli gibi geldi ama. Herkes çok iddialı şarkılar seçmiş. Umarım ilk haftayı atlatırsın.

Bu arada şarkılar tamamlandı mı? Daha gönderilecek şarkı var mı? Biri bilgilendirirse çok güzel olur :D
Ben 18 sarki secebildim. 2 haftam iddiali değil. yani ilk 2 hafta maalesef böyle. :(

ilk hafta için bu sarki ve "karar verdim" arasında kaldim ama emin olamadim ve "kiskaniyorum"u sectim.
Belki de "Karar Verdim" ile degistireyim bilemedim şimdi.

Ben 18 sarki secebildim. 2 haftam iddiali değil. yani ilk 2 hafta maalesef böyle. :(

ilk hafta için bu sarki ve "karar verdim" arasında kaldim ama emin olamadim ve "kiskaniyorum"u sectim.
Belki de "Karar Verdim" ile degistireyim bilemedim şimdi.

Daha iddialı şarkıların ilerleyen haftalara kalması daha doğru gerçi. Bence değiştirme Kıskanıyorum, Karar Verdim'den daha iyi.

@soo Yalın'ın "Kalamadım" şarkısını sever misin :D

Daha iddialı şarkıların ilerleyen haftalara kalması daha doğru gerçi. Bence değiştirme Kıskanıyorum, Karar Verdim'den daha iyi.
Haftayi atlatmaya yeter bence. Bakalim.
tesekkurler.

Haftayi atlatmaya yeter bence. Bakalim.
tesekkurler.

Yabancıların ilk haftadan elenmesini istemediğim için biraz torpil geçebiliriz :F

Sende olmasan halimiz ne olacak bizim.:bhr:

Sana soran olmadı. :A

Ayrıca ben de senin şarkını sevmedim umarım elenmezsin. :Z Klip güzel olmuş gerçi. :A

Rihanna bir şekilde yola getirmeyi bilir.:A Bu arada orada dublör. Kendi vücudu değil.:F Klip en az 10 puan hakediyor. 26 puan üzerinden bir şeyler yap artık.:Z