- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Recap atmadılar mı.![]()
Recap yollamasalar bile şarkılarını sadece buradan paylaşmaları yetmiyor
Recap atmadılar mı.![]()
Recap yollamasalar bile şarkılarını sadece buradan paylaşmaları yetmiyor
İlk defa yarışıyorum.Ve ilk şarkıyı da iddialı bir şarkı seçmedim.Hande Yener'in "Bana Anlat" şarkısıyla başlıyorum.
@GunesinOglu @batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @HachiKo @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @Aserat @berkann @cevaa @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @yigit_00
Fazla iddialı değil ama.Hande'de iyi geldi ilk haftadan.Uff işim zor.ss
Fazla iddialı değil ama.[/QUOTE
Hande'nin her şarkısı benim için iddialı.![]()
Güzel şarkı seçmişsin ben de yanılmıyorsam bu şarkıyla başlamıştım.İlk defa yarışıyorum.Ve ilk şarkıyı da iddialı bir şarkı seçmedim.Hande Yener'in "Bana Anlat" şarkısıyla başlıyorum.
@GunesinOglu @batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @HachiKo @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @Aserat @berkann @cevaa @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @yigit_00
Güzel şarkı seçmişsin ben de yanılmıyorsam bu şarkıyla başlamıştım.
Bayağı heyecan yapmaya başladım sebepsiz yere alt tarafı yarışma ama niyeyse stres var![]()
Yok sen Uzaylı ile başlamıştın bu şarkıyı 3.ya da 4.haftada kullanmış olabilirsin.Güzel şarkı seçmişsin ben de yanılmıyorsam bu şarkıyla başlamıştım.
Bayağı heyecan yapmaya başladım sebepsiz yere alt tarafı yarışma ama niyeyse stres var![]()
öff 26 kişi ne ya dinle dinle bitmez. 3er 3er elensin. hatta 5er 5er . ilk hafta birinciyide seçebiliriz![]()
1er dk mı?iyimiş bari. daha vidyoları koymadın demi?Yok la 26 dakika dinlicen o kadar![]()
1er dk mı?iyimiş bari. daha vidyoları koymadın demi?
tamam işte recabı koydun muYok la ben öyle koymucam ki recap yapçam.Unuttun mu![]()
tamam işte recabı koydun mu
Beğendim şarkını.İlk defa yarışıyorum.Ve ilk şarkıyı da iddialı bir şarkı seçmedim.Hande Yener'in "Bana Anlat" şarkısıyla başlıyorum.
@yatutarsa da en son Cumartesi görülmüş bu da düşündürücü. 😕 Son zamanlarda da pek aktif değil zaten.Herkes şarkısını atmadı.En erken 5 Eylül'de başlarız .D
@yatutarsa da en son Cumartesi görülmüş bu da düşündürücü. 😕 Son zamanlarda da pek aktif değil zaten.![]()
Teşekkür ederimGüzel şarkı seçmişsin ben de yanılmıyorsam bu şarkıyla başlamıştım.
Teşekkür ederimBeğendim şarkını.![]()