Evet bi ara lafı geçti
Evet bi ara lafı geçti
Evet bi ara lafı geçtisenin yarışmanın da lafı geçti
![]()
Yıllarca Sincan'ın bağrında okumuş birisi olarak Deniz bu saçlarla buraya gelseydi linç ederlerdi.@mrt-06 cevaplasın.![]()
Aynen, onu ham diye yerler.Yıllarca Sincan'ın bağrında okumuş birisi olarak Deniz bu saçlarla buraya gelseydi linç ederlerdi.Kesin yani ciddiyim.
![]()
Ben küçük kalırım biraz sanki ya.Biz seni Hüseyin Kağıt dinlemeye götürelim gazinoya?
Biz Kaan ile gitmeyi düşünüyoruz.@Harunnn60 sende gel.
![]()
18 yaşında biz gidiyorduk, sen hayli hayli aramızda girersin.Ben küçük kalırım biraz sanki ya.![]()
Övünmek gibi olmasın Sincan, Şentepe falan Ankara'nın en batık yerlerini iyi bilirim.Aynen, onu ham diye yerler.
Sincan bir de tam yeri![]()
Seni merak ediyorum gerçek hayatta da eğlenceli misin acaba?18 yaşında biz gidiyorduk, sen hayli hayli aramızda girersin.![]()
Bizim Keçiören kalkınmış yerlerdir.Övünmek gibi olmasın Sincan, Şentepe falan Ankara'nın en batık yerlerini iyi bilirim.![]()
Bence öyleyim.Seni merak ediyorum gerçek hayatta da eğlenceli misin acaba?![]()
Kıvırbaş ne beDeniz'deki hava Kaan'da yok. Kıvırbaş ev sahibi olmanın avantajıyla bir hava bir hava.![]()
Valla Çiğdem taş gibi hatunları kestik durduk arkadanayoll foruma zaten bayan üyeler kayıt olmuyor bu konudan sonra bir dahada zor kayıt olurlar zaten
hatta 2-3 bayan üye biz kaldık biz bile kaçabiliriz bavulumuzu çantamızı toplayıp
![]()
Hmm yine Arslan Bey trolleriKıvırcık manasında.![]()
aaaaaaaa birde söylüyor utanmadan senden yana şaşırmadım ama @Bully yapmaz öyle şeyler o gözlerini kapamıştırValla Çiğdem taş gibi hatunları kestik durduk arkadan
Hmm yine Arslan Bey trolleri![]()
Emin misinaaaaaaaa birde söylüyor utanmadan senden yana şaşırmadım ama @Bully yapmaz öyle şeyler o gözlerini kapamıştır![]()
Bu arada ayıp be, İstanbul'da o kadar insan var forumdan, hiçbirini çağıma, iki kişi buluşun. Seni ve @Bully nickli muhterem üyeyi şiddetle kınıyorum.Hmm yine Arslan Bey trolleri![]()
Umrumda değil kimseBu arada ayıp be, İstanbul'da o kadar insan var forumdan, hiçbirini çağıma, iki kişi buluşun. Seni ve @Bully nickli muhterem üyeyi şiddetle kınıyorum.![]()
çocuğun günahını alma boşunaEmin misinvalla gözlükleri takılıydı onun benden gizli bakmıştır
Taksim sokaklarında mini şortlar, etekler, dekolteli bluzlar öhööö
![]()