MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Sıralama olarak benzeyebilir, ama hiçbirini beğenmeyerek sıralıyodum.:D
Ciddiyim. 😳

Belki diğerlerini daha fazla sevmezsin .:Z

@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersen :F Turabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.:Z

Jüriye rüşvet ha.:) )))

Hee rüşvet :Z Akif tamamdır.:F

@Şarkınızı yollayın denizz19sokak sanati :A Bakın @-potterhead- hemen yolladı :A

Yeteneksiz bu ne biçim etiket.:A Dur yarın olsun bi PC'ye geçeyim gönderirim :Z

Yok gece gece uykum kaçtı Turabi videoları izliyorum :A

Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş.:A Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.:Z

@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersen :F Turabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.:Z

Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş.:A Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.:Z
Genelde yorumumu hay sizin yapacağınız şarkıya.. oluyor, artık hangisini en sevmezsem. :D

Sensin avam ağızlı :A Sıla çok kaliteli orijinal bır kadın geçenki Twitter sözlerini kimse anlamadı bile çok saf var ülkede :A

benden bahsediliyor dahil olayım dedim rihanna'yı severim ama diamond'u sadece @sokak sanati diğer parçalarda 4'ü göremezsin :D