Biskrem in adı yeter.1000 liraya anlaştıydık 1000 liraya kaç biskrem alırsın biliyon mu sen![]()
1000 liraya anlaştıydık 1000 liraya kaç biskrem alırsın biliyon mu sen![]()
Ya benim işim belli olmaz bi ara Sıla'ya 1 veriyodum en yüksek puanı vermişim.Heeeh şöyle.![]()
Müzik zevkimizin yakın olduğu çıkarımını nereden yaptın merak ediyorum.Felon'u bilmemde Melih ile müzik zevkim yakın. O nedenle çok emin tırsmıyorum @Amoureux 'dan.Riri sever Melih bence.
![]()
Müzik zevkimizin yakın olduğu çıkarımını nereden yaptın merak ediyorum.
Sevmem.![]()
Müzik zevkimizin yakın olduğu çıkarımını nereden yaptın merak ediyorum.
Sevmem.![]()
Ya benim işim belli olmaz bi ara Sıla'ya 1 veriyodum en yüksek puanı vermişim.![]()
Hakimiyetiniz aldığınız nefes kadar, o nefesi ise SILA kesmeye geliyor![]()
Sıralama olarak benzeyebilir, ama hiçbirini beğenmeyerek sıralıyodum.MS'de oy verirken güzel oy veriyor bende olsam bende bu puanlara benzer verir derdim hep
Ciddi misin.![]()
Hakimiyetiniz aldığınız nefes kadar, o nefesi ise SILA kesmeye geliyor![]()
Jüriye rüşvet ha.Ben üzerine düşecem senin.
Ne diyon sen yine.Polat falan mı izledin.
![]()
Yok gece gece uykum kaçtı Turabi videoları izliyorumBen üzerine düşecem senin.
Ne diyon sen yine.Polat falan mı izledin.
![]()
Sıralama olarak benzeyebilir, ama hiçbirini beğenmeyerek sıralıyodum.
Ciddiyim. 😳
Jüriye rüşvet ha.)))
Yok gece gece uykum kaçtı Turabi videoları izliyorum![]()
Genelde yorumumu hay sizin yapacağınız şarkıya.. oluyor, artık hangisini en sevmezsem.Belki diğerlerini daha fazla sevmezsin .
@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersenTurabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.
Hee rüşvetAkif tamamdır.
Yeteneksiz bu ne biçim etiket.Dur yarın olsun bi PC'ye geçeyim gönderirim
Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş.Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.
![]()
Sensin avam ağızlıBelki diğerlerini daha fazla sevmezsin .
@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersenTurabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.
Hee rüşvetAkif tamamdır.
Yeteneksiz bu ne biçim etiket.Dur yarın olsun bi PC'ye geçeyim gönderirim
Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş.Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.
![]()
Sensin avam ağızlıSıla çok kaliteli orijinal bır kadın geçenki Twitter sözlerini kimse anlamadı bile çok saf var ülkede
![]()
Genelde yorumumu hay sizin yapacağınız şarkıya.. oluyor, artık hangisini en sevmezsem.![]()
Sensin avam ağızlıSıla çok kaliteli orijinal bır kadın geçenki Twitter sözlerini kimse anlamadı bile çok saf var ülkede
![]()