Biskrem in adı yeter.1000 liraya anlaştıydık 1000 liraya kaç biskrem alırsın biliyon mu sen
1000 liraya anlaştıydık 1000 liraya kaç biskrem alırsın biliyon mu sen
Ya benim işim belli olmaz bi ara Sıla'ya 1 veriyodum en yüksek puanı vermişim.Heeeh şöyle.
Müzik zevkimizin yakın olduğu çıkarımını nereden yaptın merak ediyorum.Felon'u bilmemde Melih ile müzik zevkim yakın. O nedenle çok emin tırsmıyorum @Amoureux 'dan. Riri sever Melih bence.
Müzik zevkimizin yakın olduğu çıkarımını nereden yaptın merak ediyorum.
Sevmem.
Müzik zevkimizin yakın olduğu çıkarımını nereden yaptın merak ediyorum.
Sevmem.
Ya benim işim belli olmaz bi ara Sıla'ya 1 veriyodum en yüksek puanı vermişim.
Hakimiyetiniz aldığınız nefes kadar, o nefesi ise SILA kesmeye geliyor
Sıralama olarak benzeyebilir, ama hiçbirini beğenmeyerek sıralıyodum.MS'de oy verirken güzel oy veriyor bende olsam bende bu puanlara benzer verir derdim hep
Ciddi misin.
Hakimiyetiniz aldığınız nefes kadar, o nefesi ise SILA kesmeye geliyor
Jüriye rüşvet ha. )))Ben üzerine düşecem senin.
Ne diyon sen yine. Polat falan mı izledin.
Yok gece gece uykum kaçtı Turabi videoları izliyorumBen üzerine düşecem senin.
Ne diyon sen yine. Polat falan mı izledin.
Sıralama olarak benzeyebilir, ama hiçbirini beğenmeyerek sıralıyodum.
Ciddiyim. 😳
Jüriye rüşvet ha. )))
@Şarkınızı yollayın denizz19sokak sanati Bakın @-potterhead- hemen yolladı
Yok gece gece uykum kaçtı Turabi videoları izliyorum
Genelde yorumumu hay sizin yapacağınız şarkıya.. oluyor, artık hangisini en sevmezsem.Belki diğerlerini daha fazla sevmezsin .
@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersen Turabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.
Hee rüşvet Akif tamamdır.
Yeteneksiz bu ne biçim etiket. Dur yarın olsun bi PC'ye geçeyim gönderirim
Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş. Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.
Sensin avam ağızlı Sıla çok kaliteli orijinal bır kadın geçenki Twitter sözlerini kimse anlamadı bile çok saf var ülkedeBelki diğerlerini daha fazla sevmezsin .
@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersen Turabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.
Hee rüşvet Akif tamamdır.
Yeteneksiz bu ne biçim etiket. Dur yarın olsun bi PC'ye geçeyim gönderirim
Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş. Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.
Sensin avam ağızlı Sıla çok kaliteli orijinal bır kadın geçenki Twitter sözlerini kimse anlamadı bile çok saf var ülkede
Genelde yorumumu hay sizin yapacağınız şarkıya.. oluyor, artık hangisini en sevmezsem.
Sensin avam ağızlı Sıla çok kaliteli orijinal bır kadın geçenki Twitter sözlerini kimse anlamadı bile çok saf var ülkede