Selfie
İlk komedi dizim olduğu için çok heyecanlıydım ama ne bekledik ne umduk! İlk bölüm çok harikayken sonra ki bölümler çok kötü gitti malesef hiç gülmedim , sırıtmadım bile. Dizinin yükünü Karen'e yüklemişler gerisini koy vermişler...
benim anlamadığım sen Doctor Who gibi 50 yıllık bir dizide 3 sezon başrol oynuyorsun sonra ki projen Selfie gibi basit bir dizi oluyor. Karen kendine gel bu sen değilsin
Sezona puanım : 6.5
Better Caul Saul
Bu resmi koyarak aslında diziye gönderme yaptım , çünkü dizide yük Saul'un omzuna binmiş diğer karakterler sezon boyunca figüran gibi durdu nerdeyse.
Bazen dizi çok yavaş olabiliyor ama BB izlediğim için alışmıştım. şimdi övgülere gelelim.
kamera , sahne açıları harikaydı. Diziye çok çok özenilmiş. gerçekten bu konuda tebrik ediyorum yönetmeni.
sonra çok özgün sahneler vardı. onun dışında son olarak Chuck, Mike oynayan oyuncularda iyi oynamıştı. Yeni sezondan beklentim kadın sayısı artması ve daha aktif olmaları
Sezona puanım : 8.3
Empire
Meğersem diziye haksızlık etmişim. bazı bölümleri 9 puanlıktı ama 8.7 vermiştim hep.
Dizi çok çok güzel bence senaryodan çok diziyi kurtaran oyunculardı. her bir isim çok iyiydi. ayrım yapmayacağım o yüzden, ve şarkılar harikaydı. Dizinin önü çok açık.
Sezona Puanım : 9
The Walking Dead
Söylenecek söz yok aslında ( sezon finalinde TWD konusunda detaylı yorum yazdım ) bu sezon kötü bir sezon geçirdik ama seneye toparlanacağımıza inanıyorum. Benim gönlümden geçen puanı biliyorsunuz zaten.
Yakında The Last Man on Earth, Daredevil ve Bates Motel var takipte kalın.
@OzaN @sürgünüm @destere @xemrexxx @Forumdash @legolas9900 @vadikızı @Tolstoyevski @cevaa @gundix123