Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

Review - Sezon 1

Aylar önce izlememe rağmen yorumunu geciktirdiğim diziydi, bu diziyle birlikte güncel tüm sezonluk yorumlarımı tamamlamış oldum. :)

Yorum şurada: http://izleryazar.com/review-1-sezon/

Sezon karnesi:

2 bölüm 8 puan
5 bölüm 7 puan
1 bölüm 6 puan
1 bölüm 5 puan

Ortalama: 6.88

Sezona puanım:

7/10

Review-2.jpg

2 Broke Girls Season 1

2brokegirls_hero_01%20jpg.ashx

Komedi dizi açlığımı doyuran dizilerden biri oldu, komedi dizisi bulmak kolay olmuyor bende yavaş yavaş izleleye izleye bir dizi sezonunun sonuna daha geldik.

Karakterlerin ikiside iyiydi, iyi olmasından çok bir takım olarak uyumlulukları vardı. Bence dizide komediden çok bu ikili insanların diziyi sevmesini sağladı. Çok saçma birşeyden gerçek dostlukların çıktığınıda gösterdi bir nevi. Arka tarafta Oleg bence dizinin vazgeçilmezlerinden o olmasa sıkılırdık heralde psikopat hali herkesin beğenisini kazanmıştır. Earl'ün rolüde gerekliydi, belki arada gözüküyor ama o masaya öyle bir adam gerekiyordu aynı şekilde. Han reyis için söylenecek bir laf yok, o role başka kimse gitmezdi heralde.

Aslında dizi oyuncular ve ekipte bizim gibi sonradan ısınmaya başladılar, çok seyrek bir komediden alıştıkca dozajı arttırdılar gibi oldu, Max bir dönem taşıyordu sonra Caroline bayağı çoşturmaya başladı komedi yavaş yavaş sağlamlaştı diyebilirim.

Dipnot geçeyim,
Han'ın jokerlik için kısa söylemli kısım efsaneydi,
1x18 benim gözümde açık ara en iyi bölümdü.

Sezona Puanım: 8

s62mn.jpg

Vikings 1. Sezon

Güzel bir dizi olduğunu anlamamıza yetecek 9 bölümlük bir sezondu. Bir çok karakter ve sahne şimdiden efso olmuştur benim için.:X

Dizinin şüphesiz en ilgi çekici karakteri Ragnar ilk sezondan coolluğu ile hayran bıraktı. Heyecanı heyecanımızi yükselişi yükselişimiz oldu ve çok sevdik.:X

Benim için Lagertha karakteride çok efso bir karakter. Sonlara doğru işleri bozulsada sevmeye devame deceğiz. Zaten
kızınıda kaybetti
iyice bağlar beni kendine birde
çocuğuda olmayacakmış
tam drama.:( Ragnar yokken iyi yönetti ama son bölüm sarpa sardı işler ve kötü oldu.:(

lagertha0.jpg

Dizinin en iyi sahneleri
Ragnar ve Haroldson kavgası en akılda kalanlardan.

7. Bölümde savaşta kalkan mızraklar süperdi.

İlk baştaki bölümlerde Kapnarak kazanılan çatışma.:Z

Lagertha'nın Knut'u öldürdüğü sahne

Ragnar-and-earl-haroldson-3.jpg

Sezonun en iyi bölümleri
6. Bölüm 9.5/10
7. Bölüm 9.5/10
5. Bölüm 9/10
9. Bölüm 9/10

Sezon Puanı 8.3/10

friday night lights 1.sezon

dizinin imdb si neden yüksek anlaşıldı bizim trt dizileri gibi muhafazakar abdlilere hitap ediyor. örnek abd gnçliği ponpon kızlar,futbol oyuncuları,örnek ebeveynler falan:))

dizinin en beğendiğim karakterleri matt ve tyra ikisinin hikayelerinin sonucunu görmek için devam edicem

ilk sezona point:8.1

@destere @Tolstoyevski

friday night lights 1.sezon

dizinin imdb si neden yüksek anlaşıldı bizim trt dizileri gibi muhafazakar abdlilere hitap ediyor. örnek abd gnçliği ponpon kızlar,futbol oyuncuları,örnek ebeveynler falan:))

dizinin en beğendiğim karakterleri matt ve tyra ikisinin hikayelerinin sonucunu görmek için devam edicem

ilk sezona point:8.1

@destere @Tolstoyevski
tyra kız olanıydı değilmi onun hikayesine bakmak isterdim :)

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON

thewalkingdeadsezon2.jpg

Muhteşem bir sezondu. Çok severek izledim. İlk sezonun sadece ilk bölümünü beğenmiştim. Bu sezonun tüm bölümleri birbirinden güzeldi. Dizi soluksuz izletti kendini. Özellikle sezon finali. Müthişti. En başları özellikle. Diziye bu kadar bağlanacağımı düşünmemiştim. Harika bir sezondu. Sezon sonu galiba ölenlerle 4-5 kişi ayrıldı diziden.

Sezona Puanım : 9.5

Son düzenleme:
@Yiğitt en iyi 2 sezonu izlemişsin. Özellikle 3x8 den sonra dizinin giderek pembe diziye döneceğine şahit olacaksın, 3.sezonun sonları müthiş hayal kırıklığı olacak. 4.sezon da ilk 2 sezonun gerisinde olacak. Tabi ağır, çok aşırı ağır dram yapan dizileri, karakterin sıkıcı psikolojik tahlillerini, Çinli ile Maggie'nin sıkıcı ve gereksiz boş sahnelerini seviyorsan bir şey diyemem. Lakin aksiyon,gerilim, gizem ve biraz da bilimkurgu bekliyorsan. . .

@Yiğitt en iyi 2 sezonu izlemişsin. Özellikle 3x8 den sonra dizinin giderek pembe diziye döneceğine şahit olacaksın, 3.sezonun sonları müthiş hayal kırıklığı olacak. 4.sezon da ilk 2 sezonun gerisinde olacak. Tabi ağır, çok aşırı ağır dram yapan dizileri, karakterin sıkıcı psikolojik tahlillerini, Çinli ile Maggie'nin sıkıcı ve gereksiz boş sahnelerini seviyorsan bir şey diyemem. Lakin aksiyon,gerilim, gizem ve biraz da bilimkurgu bekliyorsan. . .
Hadi ya. :(
Tabiki sevmiyorum, aksiyon, gerilim falan daha iyi oluyor. Soluksuz izliyorum. 2. sezonu o şekilde izledim ve aşırı süperdi.

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON

Ekli dosyayı görüntüle 42904

Muhteşem bir sezondu. Çok severek izledim. İlk sezonun sadece ilk bölümünü beğenmiştim. Bu sezonun tüm bölümleri birbirinden güzeldi. Dizi soluksuz izletti kendini. Özellikle sezon finali. Müthişti. En başları özellikle. Diziye bu kadar bağlanacağımı düşünmemiştim. Harika bir sezondu. Sezon sonu galiba ölenlerle 4-5 kişi ayrıldı diziden.

Sezona Puanım : 9.5
@beyazsoy da 2 sezonu beğenmişti
Benimde en sevdiğim sezon 2.sezon
Keşke birkaç Sezon çiftlikte kalsalardı :(

@Tolstoyevski

Yiğit iyi misin :D git bir yüzünü yıka :F
ABD en çok izlenen dizi bu dizi
Game of Thrones bile geçiyor izlemede :D
Hem dizi romana göre gidiyor yani bitmesi imkansız :D
Ne bileyim ben. :D
Belki izlenmez diye dedim. :D
Benim açımdan sorun yok, Allah izin verirse finalini de görmeyi isterim dizinin. :bhr: