Direk kırmızı kart görmedikleri için cezalı duruma düşmüyorlar. 2. sarıdan kırmızı kart alan oyuncuların toplam sarı kart sayısı artıyor sadece. (+2) Bir oyuncunun toplam sarı kart sayısı 4 olduğunda da sonraki maç cezalı duruma düşüyor.@OzaN kırmızı kart gören oyuncular cezalı duruma düşmemiş bende ve sadece bende de değil öteki takımlarada baktım bu maçta kırmızı kart görmüş ama haftaya yani yarına oynuyabilir.(Sarı kartlar bilmem ama onlarda da olmuş olabilir) Örnek Takımlar: Trabzonspor,Gençlerbirliği
Basit Modda yap şimdilik@OzaN antrenmanlarda oyuncular kutucuklara gitmiyor, böyle olunca da oyuncu seçemiyorum.
Düzeltildi puanlar diğerlerine şu an bakmayacağım.
Yok alınmıyor. Oyuncu sat, gelir kazan.Şimdiden 2 milyonum kaldı, oyuncular yıllık ücret vb alıyor mu? Eğer alıyorlarsa iflas bayrağı yakındır.
Aynı sorunu yaşayan başka kişi var mı acaba?Transfer Listesinden oyuncuyu satın almaya çalıştığımda, 'Oyuncunun minimum satış değerinden daha düşük bir değer girdiniz' Farklı oyuncularda bile denememe ragmen. @OzaN
Oyuncuyu 900bin'e koymuş değeri 800bin burda sorun yok, param var. Bu seçenekleri eleyebilirim.
Nerede veriyor hata?Ben Futbu'ya giremiyorum.Database error verip duruyor.
Aynı sorunu yaşayan başka kişi var mı acaba?
Nerede veriyor hata?
Normal kullanıcı hesabın yok mu?Face'ye bağlana tıklıyorum ondan sonra database error veriyor