- Reaksiyon puanı
- 50,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Şimdi çalışmış bende de ancak yazdığımda çalışmamış gözüküyordu.Emin misin? Çalışmış bende.
Dün yeni düzenleme yapıldı ilk 11 ile ilgili ama galiba çoğu kişi memnun değil tekrar kontrol edeceğim.@OzaN İbrahim Sonko gücü 10 puan düşmüş galiba bir an 63 olmuş .Haftalardır 63 olsa fark ederdim .1. haftadan beri banko oynattığım oyuncu .
Çok kötü güncelleme olmuş 10 puan düşer mi hiç ?Dün yeni düzenleme yapıldı ilk 11 ile ilgili ama galiba çoğu kişi memnun değil tekrar kontrol edeceğim.
Önceki sayfada @Yakamoz-Asi'nin dediği sorun, eskiden 2 puan düşüyordu aynı bölgede ama başka mevkide oynattığında; yeni güncelleme ile 10 puan azalır olmuş. BesaleT'in istediğini yaparken asıl önemli olan kısım zarar görmüş.@OzaN İbrahim Sonko gücü 10 puan düşmüş galiba bir an 63 olmuş .Haftalardır 63 olsa fark ederdim .1. haftadan beri banko oynattığım oyuncu .
Şimdi baktım, forumun ve futbunun saati 10 dakika geri kalmış, problem ondan kaynaklı.Emin misin? Çalışmış bende.
Tahmin etmiştim.Şimdi baktım, forumun ve futbunun saati 10 dakika geri kalmış, problem ondan kaynaklı.
Ozan 2 gün önce DC DR mevkisinde bi oyuncu DC'de 74 DR'de 72 iken şimdi 63'e düştü.Birazcık düşük olması normal. Caner gibi örnek çok ama aksi de fazla. Mesela Kuyt AMR olarak iyi ama ST olarak o kadar iyi bir oyuncu değil.
Sağ üstte televizyon simgesine tıklarsan görebilirsin.Caner Erkin'in mevkisi sol bek ama oyunda sol bek olunca gücü 60 oluyor hala @OzaN Bir de 00.05'te oyuna girince direkt skorlar gözüküyor nasıl canlı anlatımı görebilirim?
Hacı tv'ye tıklayana kadar zaten skor gözüküyor.Ozan 2 gün önce DC DR mevkisinde bi oyuncu DC'de 74 DR'de 72 iken şimdi 63'e düştü.
Sağ üstte televizyon simgesine tıklarsan görebilirsin.
Eline sağlık, şimdi oldu işte.
Caner sol bekte 60 sol açık 81.
İyi gibi ama 1-2 puan düşük gibi yine neyse artık